03 / 05 / 2024

Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü

Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilmesi planlanıyor.

Manisa Şehzadeler Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Manisa Şehzadeler'de Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı. Merkezde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik inceleme yaptı.

Manisa'da sağlık turizmi gelişecek!

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ve toplum sağlığı hekimleri ile yaptığı toplantıda sekiz proje açıkladı. Sağlık turizmi kapsamında tüm hastaneler yenileniyor...

TOKİ ile Sağlık Bakanlığı bütçesiyle 40-45 bin yatak kapasitesi 4 yıl içinde yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoglu. Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından düzenlenen toplantıda OSTİM ve İvedik OSB'deki ıııedikal sektöründe üretim yapan sanayicilerle biraraya geldi ve sorunlarını dinledi.

Kula'ya Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi yapılmak isteniyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kaplıcalar Bölgesi'nde yapılması planlanan 'Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi' projesi hakkında Fatma Şahin ile bilgi alışverişi yaptı...

TOKİ Bartın ve Manisa'da sağlık merkezi ve eczane ihalesi bugün!

TOKİ Bartın Ulus Kumluca ve Manisa Kula'da Aile Sağlık Merkezi ve eczane ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Bartın ve Manisa'da sağlık merkezi ve eczane ihalesi!

Bartın Ulus Kumluca'da 1'er adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, Manisa Kula 1 adet Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor...

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü Haberi

Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü

2004 yılından bu yana konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.


İçinde; otel, restoran, fitness ve sağlıklı yaşam merkezi, açık-kapalı yüzme havuzu ve tenis kortu da bulunduran 3 bin 250 metrekarelik projenin uluslararası ödül beklentisi de yüksek.


RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Rıza Semih Güven, kendisi gibi iç mimar olan eşi Didem Güven ile birlikte, İzmir ve İstanbul’da çok sayıda proje üstlendiklerini belirterek, “Tasarımda daima müşteri ne istiyor önce onu dinliyoruz. Sonra kendi yorumumuzla projeyi sunuyoruz. İstanbul müşterilerimizin sayısı hızla artıyor. Firmalar artık, bir iç mimar ile...