14 / 05 / 2024

Manisa Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldımı

Manisa Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldımı

17 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan, 10 bin 171 metrekare arsa üzerine yapılan, 5 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve 4 katlı ve 32 ünitelik Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Salihli'de projeler tek tek bitiyor!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 30 Mart yerel seçimleri öncesi Salihli halkına verdikleri sözleri tutuyor. Kayda, Uluslararası Trap ve Skeci Alış Poligonu ile Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 61 arsa!

Salihli Belediye Başkanlığı, Manisa Salihli'de bulunan 61 adet tarım arazisi ile arsayı satışa çıkardı. "Kapalı Teklif Usulü" ile satış ihalesi yapılacak gayrimenkullerin son başvuru tarihi 6 Aralık 2016 olarak belirlendi.

Manisa Salihli'de 4,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli Yeşilova Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 110 konutluk Manisa Salihli Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Manisa Salihli Taytan başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Manisa Salihli'de 12.6 milyon TL'ye satılık 12 arsa ve arazi!

Manisa Salihli Belediye Başkanlığı, Kabazlı, Kemer, Durasıllı, Eldelek ve Kemerdamları'nda bulunan 12 arsa ve zeytinlik arazilerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Eylül 2016'da gerçekleşecek arsa ve arazilerin toplam bedeli 12 milyon 623 bin 820 TL olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru tarihleri!

Manisa Salihli Taytan Toplu Uygulaması kapsamında stoklarımızda yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru tarihleri...

Manisa Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldımı Haberi

Manisa Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldımı

10 bin 171 metrekare arsa üzerine yapılan, 5 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve 4 katlı ve 32 ünitelik Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan töreninin açılış konuşmasını Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu yaptı. Peynircioğlu, “10 bin 171 metrekare arsa alanı olup 5097 metrekare kapalı inşaat alanında 4 katlı ve 32 üniteli olarak 2 Mayıs...