03 / 05 / 2024

Manisa Salihli kiralık gayrimenkul

Manisa Salihli kiralık gayrimenkul

Salihli Belediye Başkanlığı Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 24 Aralık 2019 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli Kapalı Pazaryeri’ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli’de inşaatını tamamladığı Yeraltı Otoparkı, Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri ihaleye çıkıyor.

Manisa Salihli Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Manisa Salihli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere bir çok madde karara bağlandı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Salihli OSB için yatırımcılar sırada!

Manisa Salihli OSB'nin 2. etabına yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Sanayi parsellerinin yüzde 80'lik kısmı için 20 firma başvurdu.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Manisa Salihli'de modern pazaryeri çalışmaları başladı!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi ve ihalesi yapılan Modern Pazaryeri için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat çalışmaları 19 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

Manisa Salihli'ye yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçelerdeki işleyişi yakından takip etmek için Köprübaşı ve Salihli ilçelerini ziyaret etti.

Manisa Salihli kiralık gayrimenkul Haberi

Manisa Salihli kiralık gayrimenkul

Salihli Belediye Başkanlığı Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü aylık 21 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 24 Aralık 2019 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZ 10 YILLIĞINA KİRALANMAK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR
Salihli Belediye Başkanlığından:
1-Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda tespiti yapılan, Seyrantepe Mahallesi 134 Ada 89 parselde bulunan 12.470,00 m2 lik yüzölçüme sahip taşınmaz içerisinde, Restoran BinasıAltında Deposu bulunan 1 Katlı Lojman, Açık Otoparkı ve Seyir Tepesi Olarak Bilinen Yerdeki 1 Adet Büfe Tarzı Kapalı alandan oluşan taşınmaz, Salihli Belediye Meclisi’nin 04/09/2018 tarih ve 2018/89 Sayılı Kararına istinaden 10 yıllığına kiralanmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a ve diğer ilgili maddelerine göre “Kapalı Teklif Artırma Usulü” ile 24/12/2019 tarihi Salı günü saat 13:30’da Salihli Belediye Binası Encümen Toplantı...