30 / 04 / 2024

Manisa Saruhan devlet hastanesi

Manisa Saruhan devlet hastanesi

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Manisa Valiliği verdiği tapuları geri mi alıyor?

Manisa'da yaşayan 142 vatandaş, devlet tarafından  satışa çıkarılan 110 dönümlük araziyi satın almıştı. O dönem törenle verilen tapular için şimdiki vali tarafından geri toplanılması yönünde dava açıldı.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, yapımı hızla devam eden yeni devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Palabıyık, hastane binasının yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Manisa'ya 1 milyar 402 milyon TL'lik 207 proje!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 28 Nisan'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla temel atma ve açılış töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Manisa'ya 803 milyonluk 250 proje!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde 803 milyon lira maliyetli 250 projenin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yapacağını söyledi.

Manisa Saruhan'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapılacağı müjdesini verdi.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Manisa'da yapılması planlanan Kula Devlet Hastanesi projesinin tamamlandığı duyuruldu. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, bina ile ilgili bilgi verdi.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

Manisa Saruhan devlet hastanesi Haberi

Manisa Saruhan devlet hastanesi

Manisa Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Merkezi, Doğum Salonu ve Yoğun Bakım Ünitesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Kaymakamı ve Saruhanlı Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Leyla Arıcı, Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, “Hastanemizin sorunlarını her fırsatta büyüklerimize aktarmaya, çözüm önerilerimizi de dilimiz döndüğünce sunmaya çalışıyoruz. Çözüm için destek istiyoruz. Özellikle bugün burada yeni hastane binası için ihtiyacımız olan arsa konusunda belediye başkanımızdan desteklerini istirham ediyorum" dedi.


Çağlayan’ın ardından konuşan Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler başkanı Uzm. Dr. Leyla Arıcı ise “Sağlık yaşam...