29 / 04 / 2024

manisa satıık arsa

manisa satıık arsa

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Şehzadeler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Milli Emlak o ildeki 9 arsayı 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Kütahya ili, Altıntaş Milli Emlak Şefliği, Kütahya ilinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklara fırsat!  İşte ayrıntılar...

Belediye o ildeki 37 adet arsayı yarısı peşin yarısı 2 taksitle satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesinde yer alan 37 adet arsayı 2 taksitle satıyor. Arsa alacaklara fırsat! İşte ayrıntılar...

522 bin TL'ye satılık arsa fırsatını kaçırmayın! Arsa alacaklara büyük müjde! 

Şanlıurfa ili Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 41 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklar hemen bu fiyatlara bakın!

Manisa Kırkağaç Belediyesi’nde arsa satışı tartışması!

Manisa’da Kırkağaç Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, ilçedeki Gelenbe mahallesinde satışa sunulmak istenilen belediye arazisi Cumhur İttifakı’nda çatlak yarattı.

Noter satışı ile arsa alınabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '2012‘de dedemden noter satışlı arsa aldım. Psikiyatri doktor raporu var. Amcam ve halamlar tarafından aldığım arsa bozulabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

manisa satıık arsa Haberi

manisa satıık arsa

Manisa Akhisar Belediyesi tarafından, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi 2216 ada 1 parselde yer alan 3 bin 64 metrekarelik arsayı satışa sundu. 

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, arsanın satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:0'te Belediye Meclis salonunda yapılacak. 

İşte arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detayların tümü...

Manisa Akhisar Belediyesi'nin satışını yapacağı arsa için 660 bin TL geçici teminat bedeli belirlendi. Arsanın muhammen bedeli 22 milyon TL olarak açıklandı. 

Manisa Akhisar'da satışa sunulan arsa Akaryakıt+LPG imarına sahip.

İşte Manisa Akhisar Belediyesi tarafından verilen ilan...