05 / 05 / 2024

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı son durum

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı son durum

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’deki önemli yatırımlarından biri olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, hizmete girmek için gün sayıyor.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Manisa Saruhanlı'ya sosyal tesis yapılıyor!

Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ''Buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı'' dedi.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı yeniden düzenlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Şehit Makbule Hanım Meydan düzenlemesi, Pazaryeri ve Kapalı Otopark için protokol imzalandı.

Manisa Gördes'e modern meydan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yürütülecek çalışmalar kapsamında Gördes’te bulunan Gördesli Şehit Makbule Meydanı yeniden düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir 5 ilçe için yeni projeler hazırladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi; Kula’da iki adet yol projesi, Demirci kapalı pazaryeri, meydan ve otopark projesi, Salihli yer altı otoparkı, Selendi pazaryeri projesi ve Gördes Makbule Hanım Meydanı projelerinin hazırlandığını duyurdu.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı son durum Haberi

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı son durum


Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından ilçelerde yapılanmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, projelerini de hayata geçirmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un protokolünü imzaladığı projeyle, Gördes Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı yeniden düzenlenerek Gördesliler için yepyeni bir sosyal alana dönüştürülecek. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Tüm ilçelerimizin Büyükşehir’in hizmetlerinden en güzel şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda daha önce protokolünü imzaladığımız Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesinde çalışmalara başladık” dedi.

Modern bir meydan yapılacak

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Gördes’in modern bir meydana kavuşacağını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Daha önce Gördes’e gerçekleştirdiğimiz ziyarette ilçeye yapılacak yatırımlar noktasında istişarelerde bulunmuştuk. İlk aşamada meydanın altına...