01 / 05 / 2024

Manisa sel baskını

Manisa sel baskını

Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı. Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Kanada'dan İdlib’deki sel mağdurlarına konut yardımı! 

Kanada Diyanet Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfınca İdlib’deki sel baskınına maruz kalanlar için başlatılan İyilik Konutları kampanyası dahilinde yardımda bulundu.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Manisa’da sönümleme başladı, depremler bitecek!

Manisa'da 22 Ocak Çarşamba günü meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremden sonra 2 bin 750 artçı meydana geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir meydana gelen sarsıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Geçirimli beton, sel baskınlarını önler!

ERMCO ve THBB Başkanı Işık, Geçirimli Beton'un yüzey akış sularının yer altına sızmasına olanak sağladığını, yer altı su seviyesinin korunmasına yardımcı olduğunu, su taşkınları riskini azalttığını aynı zamanda yüzey kirleticilerinin toprağa karışmasını ve erozyonu engellediğini belirtti.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Manisa sel baskını Haberi

Manisa sel baskını


Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı. Sağanak sebebiyle yollarda


Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı.


Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı.  Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri, su baskını olan yerlerde su tahliyesi yaptı.


7 yıldır aynı sorun


Ayni Ali Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde apartmanın zemin katında bulunan dairesini su basan Oya Yılmaz (49), son 7 yıldır her yağmurda aynı sorunu yaşadığını söyledi. 


Biri zihinsel engelli iki çocuğu olduğunu belirten Yılmaz, ''Geçtiğimiz yıl da yağış sonrası evimin içi bir metre...