03 / 05 / 2024

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.



Başta ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınında, bir polisin yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 5’e ulaştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; baskınla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

Olay günü, Başkan Donald Trump’ın çağrısıyla Washington’a gelenler arasında bir isim öne çıktı. O kişi, Trump’a destek olmak için Teksas’tan özel jetiyle Washington’a gelen ünlü emlakçı Jenna Ryan idi. Radyoculuk da yapan Ryan’ın, baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

‘FIRTINA ESTİRDİK’

Önce lüks ‘baskın yolculuğundan’ fotoğraflar paylaşan Ryan, ardından Kongre binasında kırık camların önünden kareler yayınladı. Ryan’ın beş kişinin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili yazdığı “Capitol’de (Amerikan Kongre binası) fırtına estirdik. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi” sözlerine ise tepkiler geldi. Kongre binasında yaşanan olaylara sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Ryan, “Biz kızgın insanlarız. Buraya özel bir jetle uçtuk. Tanrı bugün, burada olmamızı istedi. Trump benim başkanım. Bu savaşa giden bir başlangıç” dedi.  İkinci bir paylaşımda bulunan Ryan, “Biz sadece başkente saldırdık. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi” diye konuştu. Ryan’ın paylaşımına ABD basını ve halk büyük tepki gösterdi. 


Geri Dön