18 / 05 / 2024

manisa sipil dağı yangını

manisa sipil dağı yangını

Dün akşam saatlerinde Manisa'da, Spil Dağı Milli Parkı'nda çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor

Manisa Akhisar'da 10 bin metrekarelik arazi satılıyor!

Akhisar Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Akhisar'da yer alan 10 bin metrekarelik araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye tam 35 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 35 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

manisa sipil dağı yangını Haberi

manisa sipil dağı yangını


 Spil Dağı Milli Parkı giriş noktasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kızılçam ağaçlarıyla kaplı alanda, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı.


Manisa Belediyesi itfaiye ekipleri ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü havanın kararması nedeniyle havadan müdahale edilemeyen yangına, çok sayıda arazözle karadan müdahale ediyor.


Manisa kent merkezinden de gözlemlenebilen yangın nedeniyle, güvenlik güçleri, milli parka giden yolu araç trafiğine kapattı.


Söndürme çalışmaları güçlükle yapılıyor


Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, söndürme çalışmalarının, aşırı rüzgarlı hava ve bölgenin çok sapa olması nedeniyle güçlükle yapılabildiğini söyledi.


Yangını karadan söndürme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Daşöz, şöyle konuştu:


''Aşırı rüzgarlı hava ve bölgenin çok sapa olması, yangını kontrol altına alma çalışmalarını olumsuz etkiliyor. Ümidimiz rüzgarın durması. Ayrıca meteoroloji de yağmurun beklendiğini bildirdi. Bir taraftan arkadaşlarımızın yürüttüğü çalışmalar diğer taraftan meteorolojik şartların da düzelmesi...