07 / 05 / 2024

Manisa tam otomasyonlu otopark projesi son durum

Manisa tam otomasyonlu otopark projesi son durum

Manisa’da otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla geçtiğimiz aylarda temeli atılan 550 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesi ile Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Akhisar'daki imar planı çalışması tam gaz devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Manisa'nın o ilçesine tam 605 ucuz konut geliyor! Hemen bu detaylara bakın!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Akaryakıtta vergi kaçağına son!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılması planlanan düzenleme ile akaryakıt kaynaklı vergi kayıp ve kaçağının engellenmesi amacıyla pompalardaki ödeme kaydedici cihazlar tam otomasyonlu yeni nesil cihazlarla değiştirilecek.

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa tam otomasyonlu otopark projesi son durum Haberi

Manisa tam otomasyonlu otopark projesi son durum

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Manisa’nın dev projelerini inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Gençoğlu ilk olarak, Türkiye’nin en büyük otopark projesi olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinde incelemelerde bulundu. 12 katlı ve 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinde devam eden inşaat çalışmaları hakkında teknik bilgiler veren, Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay,” Binamızın temel derinliği eksi 10 metre. Kısa süre içerisinde de eksi 10 metre kotundan tabliye betonu aşamasını geldik. Tabliye betonumuzu da önümüzdeki günlerde tamamladıktan sonra, binanın üst yapısına geçeceğiz” dedi.


Proje hızla ilerliyor


Projede inşaat çalışmalarında en ağır bölümleri tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu...