28 / 07 / 2024

Manisa teleferik projesinin ihale sonucu

Manisa teleferik projesinin ihale sonucu

Manisa’nın 40 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesi Manisalıları adeta sevince boğdu. Ulaşım sorunu nedeniyle Spil Dağı’na çıkamayan vatandaşlar, teleferiği dört gözle beklediklerini ifade etti.

Adra GYO, Manisa Şehzadeler projesinin ruhsatını aldı! Tam 638 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merakla beklenen Manisa Şehzadeler projesinin ruhsatını aldı. Adra GYO Şehzadeler projesinde 638 konut ve 14 adet dükkan yer alıyor.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

TOKİ Manisa projesi için büyük müjde geldi! 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 150 konutluk Manisa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa projesiyle 366 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya 605 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ'den Manisa'nın o ilçesine tam 605 ucuz konut geliyor! Hemen bu detaylara bakın!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa projesi için start verdi! Manisa'nın o ilçesine hem ucuz hem de yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Manisa Şehzadeler'deki 2 bin 300 konutluk dönüşüm başladı!

Manisa Şehzadeler'de 365 dönümdeki 2 bin 300 konutu kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında 605 konut ve 54 ticari alan inşaatı için çalışmalar başladı.

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 547 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler 547 konut projesinin ihalesini 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa teleferik projesinin ihale sonucu Haberi

Manisa teleferik projesinin ihale sonucu

Manisa’nın 40 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesi Manisalıları adeta sevince boğdu. Ulaşım sorunu nedeniyle Spil Dağı’na çıkamayan vatandaşlar, teleferiği dört gözle beklediklerini ifade etti. Manisalılar, teleferik hizmeti için destek veren hükümete ve bakanlıklar düzeyinde sıkı takipte bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Manisalıların yıllardır hayalini kurduğu Teleferik Projesi ile ilgili tarihi adım atıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in girişimleriyle teleferik ihalesi gerçekleştirilerek, ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı. Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan ihale sonucunda Spil’e yaklaşık 7,5 kilometre uzunluğunda teleferik, 2 otel, ayrıca 40 bin metrekare alan üzerine de spor kompleksi yapılacağı belirtildi. Manisalı vatandaşlar, hükümete ve bakanlıklar düzeyinde sıkı takipte bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ettiler.

Teleferiğin Manisa’ya gelmesine çok sevindiklerini belirten Ayşe Selvi isimli...