06 / 05 / 2024

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ek bina

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ek bina

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Manisa Turgutlu'da yollar asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu’da asfaltlamaları devam eden Cephanelik Yolu’nu inceledi. Selvilitepe Mahallesi için Cephanelik Yolunun önemli olduğunu belirten Demir, yolun kazasız belasız kullanılmasını diledi.

Manisa Sarıgöl'e yeni terminal geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte ilçeye yapılacak yeni terminal alanı alternatifleri üzerinde incelemelerde bulundu

Antalya'da ulaşım master planı için sözleşme imzalandı!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek “Ulaşım Ana Planı Yapılması” ihalesini kazanan Boğaziçi Proje ile sözleşme imzalandı. Yeni planlamada ilçe merkezleri de yer alacak

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

Hatay Çalıştayı'nda Arsuz'un ulaşım sorunları konuşuldu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Manisa'nın ulaşım projeleri panelde tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Hemzemin Geçitler” konulu panele katıldı.

Manisa'nın ulaşım sorunu çözülüyor!

Manisa'nın ulaşım sorunu çözülüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Merkez ve ilçelerdeki Şoförler Odası başkanlarını ve toplu taşıma yapan esnafları bilgilendirme toplantısında bir araya getirdi.

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ek bina Haberi

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ek bina


Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın il genelindeki ulaşım hizmetlerini daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz sunabilmesi için ek bina inşa ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen Ulaşım Dairesi Başkanlığının mevcut hizmet binasının yanındaki alana yapılan ek binanın çalışmalarında son aşamaya gelindi. Çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak, il genelindeki hizmetlerimiz ve çalışmalarımızı daha iyi takip edebilmek ve kesintisiz hizmet verebilmek adına ek bina yapıyoruz” diye konuştu.


Ek binanın içeriği ile ilgili bilgiler de veren Deniz, “Ek binada, 4 şube müdürlüğümüzün yanı sıra Manisa ve 17 ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren araçlarımızın izleneceği bir komuta merkezi de olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün...