03 / 05 / 2024

manisa yeni imar planı

manisa yeni imar planı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa'nın acil imar planı değişikliğine ihtiyacı olduğunu savundu.

Aslan Yılmaz: Manisa’nın acil imara ihtiyacı var!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Yılmaz, Manisa’nın acil imara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Manisa'nın yeni imarı 3 yılda tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin en büyük sorununu çözmek amacıyla mahalle mahalle sürdürülen imar planı çalışmalarına da önem verileceğini anlattı.

DEÜ öğrencileri Manisa'nın il bütününü kapsayan 45 projeyi sergiledi!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa’nın imar planını çizdi. Öğrenciler, il bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi’nde sergiledi...

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri Manisa’nın imar planını çizdi!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa’nın imar planını çizdi. Öğrenciler, il bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi’nde sergiledi...

Cengiz Ergün: Manisa için yeni imar planı hazırlanmalı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının üçüncü oturumunu yaptı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaların bir an önce başlaması gerektiğini söyledi. Teklif; AK Partili. MHP'li ve CHP'li meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi

Manisa'da 4 mahallenin imar planı değişikliği reddedildi!

54 gündem maddesinin görüşüldüğü Manisa Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısında en önemli konu, geçen toplantıda reddedilen Fatih, Yeni, Hafsa Sultan ve Cumhuriyet mahallelerindeki imar planı oldu...

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs'ta yeni imar taslağı hazırlanacak mı?

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi emirnamesinden sonra 3 Belediye başkanı inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle de bir araya gelerek "emirnameye hayır, imar planına evet" dedi. Başkanların yeni imar taslağı hazırlaması bekleniyor.

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 

Yeni imar planı teklifi TBMM'den geçti!

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. 1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planları 'nazım' ve 'uygulama' olarak bölünecek.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

manisa yeni imar planı Haberi

manisa yeni imar planı

MTSO salonunda yapılan meclis toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, ülke gündemini değerlendirirken, önümüzdeki aylarda yapılması planlanan oda faaliyetleri hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi. Ali Bankoğlu, devletin bir taraftan FETÖ ile bir taraftan PKK ile mücadele ettiğini söyleyerek "Türk Silahlı Kuvvetleri ulusal güvenliğimiz için tehdit oluşturan Suriye'deki topraklarda DAEŞ ve YPG'ye karşı amansız bir mücadelede. Terörle mücadele eden tüm güvenlik kuvvetlerimize Allah yardım etsin, hepsini korusun. FETÖ'nün neler yaptığını nelere sızdığını hayret ve dehşetle hepimiz takip ediyoruz. Toplumun her kademesinde yapılan FETÖ temizliğinin siyasetin tüm kurumlarında da yapılması hepimizin ortak beklentisi" dedi. 


Manisa'da yeni imar alanları açılmamasından kaynaklanan sıkıntıların da üst düzeyde olduğunu vurgulayan Bankoğlu, yeni yerleşim birimleri ve yeni ticaret merkezlerinin yapılamadığını belirterek "Çarşı içerisinde dükkan...