16 / 05 / 2024

manisa zahire pazarı

manisa zahire pazarı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Manisa Şehzadeler'e modern pazar yeri yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler’de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret etti.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Rıza Çakır'dan Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması!

Manisa 19 Mayıs Stadı Müdürü Rıza Çakır, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü yapılacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağını söyledi.

Halim Şener: Manisa'da yeterli kapalı pazar alanı yok!

Manisa'da yeterli sayıda kapalı pazar yeri olmadığı için kış günlerinde büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa'nın bu konuda diğer illere göre 30-40 yıl geride olduğunu söyledi.

manisa zahire pazarı Haberi

manisa zahire pazarı


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Zaferiye Mahallesi K21-D-19-D-3-C ve K21-D-19-D-3-D imar paftalarında bulunan Hayvan Pazarının 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile Hayvan Pazarı ve Zahire Pazarı olarak plan değişikliği yapılması görüşüldü. Daha önce 26 bin 249 dönümlük alana kurulması planlanan Hayvan Pazarının oylanan son değişikliği ile 14 bin 163 metre kareye düşürülerek, 7700 metrekarelik zahire pazarı olması kararlaştırıldı.


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yapılacak Hayvan pazarı ve Zahire Pazarının vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, “Yeni mezbahanın Gölyeri Mevkisine yapılmasıyla hayvan pazarını da, yeni mezbahanın yanına taşıma kararı almıştık. Mezbahanın ve hayvan pazarının taşınmasıyla, zahire pazarı arasında olan uzaklığın vatandaşları olumsuz etkileyeceğini düşünerek...