30 / 04 / 2024

Manisada teleferik için yer teslimi yapıldı

Manisada teleferik için yer teslimi yapıldı

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Kastamonu Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Çılgın Proje olarak bilinen Teleferik Projesi için imzalar atıldı. Projenin 8 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kahramanmaraş Teleferik Projesi için ilk kazma vuruldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçireceği Teleferik için ilk kazma vuruldu. Proje 2 kilometre uzunluğunda olacak.

Kahramanmaraş Teleferik Projesi için kamulaştırmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Teleferik Projesi için kamulaştırma çalışmaları başladı.

Alanya'da teleferik projesi için düğmeye basıldı!

Yapımı için gün sayılan Teleferik Projesi için Damlataş Belediye Misafirhanesi yanındaki parkta düğmeye basıldı. Teleferik kabinlerinin kalkış noktası olacak bölgelerde bulunan palmiyeler söküldü, Başkan Yücel, "Şimdiden Alanya'ya hayırlı uğurlu olsun" dedi

Şanlıurfa Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Karaköprü ilçesinin vizyonel projeleri arasında yer alan Teleferik Projesi'nin hayata geçirilerek bir an önce tamamlanması için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmaya ortak oldu.

Kartepe Teleferik Projesi için 5 bin TL'lik destek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kartepe’deki Teleferik projesi için kendi bütçesinden 5 milyon TL’lik destek vereceğini duyurdu. Yap-işlet modeliyle yapılacak projenin gerçekleşmesi için Bakanlığın bu katkısı son derece büyük önem taşıyor.

Sivas Mengücek Kalesi'nin restorasyonu için teleferik kuruldu!

Sivas Divriği'de tarihi eserler ayağa kaldırılıyor. Bu kapsamda restore edilen Mengücek Kalesi için taşların araçla surlara çıkartılmasının zorluğu ve taşıtların geçişi sırasında eserin zarar göreceği endişesiyle bölgeye teleferik sistemi kuruldu.

Ödemiş Teleferik Projesi için etüt çalışmalarına başlandı!

1950’li yıllardan bu yana gündemde olan teleferik projesi son günlerde hız kazandı. Ödemiş Belediyesi projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürürken, bağlantı kurulan teleferik kurumu yapan firmalarla etüt çalışmaları yapılıyor.

Manisa'da teleferik için yer teslimi yapıldı!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı. Yapılan ihaleyle Çekmeköy - Sultanbeyli metro hattı, Sultanbeyli Gölet Parkı’ndan geçerek Sultanbeyli Kalesi’ne kadar uzanacak

Manisada teleferik için yer teslimi yapıldı Haberi

Manisada teleferik için yer teslimi yapıldı

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı.


Spil Dağı Milli Parkı Atalanı mevkisinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü Araştırma Merkezinde düzenlenen törende konuşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Spil Dağı'ndaki yatırımların devam edeceğini belirtti.


Vali Erdoğan Bektaş ise Manisa’nın turizm konusunda da tarım ve sanayide olduğu gibi iddialı olduğunu ifade ederek, özel teşebbüsün buraya yatırım yapmaya geleceğini vurguladı.


Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun deksek ve katkılarıyla son dönemde Spil Dağı'na çok büyük yatırımların yapıldığını, proje için daha önce ihaleye çıkıldığını ancak altyapı bulunmadığı için katılımın olmadığını, bunun üzerine...