24 / 05 / 2024

manisanın altyapı sorunları çözüldü mü

manisanın altyapı sorunları çözüldü mü

Yıllardır sorun yaşayan mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon problemlerini sona erdirmeyi planlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, ilk etapta programına aldığı 97 mahallenin daha altyapı sorununu ortadan kaldıracak.

Manisa'nın altyapı sorunu çözülüyor!

MASKİ altyapı sorunlarını çözmek için ilk adımı attı. Manisa Merkeziyle birlikte, 17 ilçeyi kapsayan çalışmalar sayesinde içme suyu, kanalizasyon ve arıtma sorunu yaşayan mahallelerin rahat bir nefes alacağı belirtildi

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Ceyhan'ın imar sorunları ortadan kalkıyor! 

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan imar planları Adana Büyükşehir Meclisi tarafından onaylandı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem yeni hazırlanan planlarla ilçedeki imar sorunlarının çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Kocasinan'ın kadim sorunları kentsel dönüşümle çözülüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin kadim sorunlarını, kentsel dönüşümle çözdüklerini söyledi.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Masum Padir: Batman’ın imar sorunlarının çözülmesi gerekiyor!

Batman’da çözüm bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunlarını konuşmak için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya siyasiler, dernek başkanları ve muhtarlar çağırıldı.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Samsun'da kentsel dönüşüm sorunları çözülecek!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, projelerini açıkladı. Demir, öncelikli olarak ulaşım, otopark, alt yapı ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini müjdeledi.

manisanın altyapı sorunları çözüldü mü Haberi

manisanın altyapı sorunları çözüldü mü


MASKİ Genel Müdürlüğü, 97 mahalleyi altyapı sorunlarından kurtaracak içme suyu ve kanalizasyon projelerinin harita çalışmalarının sahada kontrolüne başladı.

Altyapı konusunda önemli adımlar atarak, yıllardır sorun yaşayan mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon problemlerini sona erdirmeyi planlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, ilk etapta programına aldığı 97 mahallenin daha altyapı sorununu ortadan kaldıracak. Projeleriyle Manisa’nın adeta röntgenini çekeceklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, devam eden harita çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Plan-Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 97 mahalleye ait içme suyu ve kanalizasyon şebeke proje çalışmalarının başladığını ifade etti. Koç, “Plan-Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığımızın kontrolünde yürütülen çalışmalar neticesinde öncelikli olarak projenin ilk aşaması olan hâlihazır harita çalışmalarına başladık ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütmekteyiz” dedi.

İnşaat...