25 / 07 / 2024

manisanın selendi demirci yolları ne zaman yapılacak

manisanın selendi demirci yolları ne zaman yapılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için bulunduğu Manisa'nın Demirci ilçesinde vatandaşlara seslendi. Manisalılar Başbakan Erdoğan'dan Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiklerini belirtti...

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa Demirci'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci projesinde kaç adet konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Demirci 2022 ucuz konut projesi...

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirci Medikal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Bozdağ tarafından kuruldu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Simav Demirci 2020 kuraları bugün çekiliyor!

100 bin yeni konut için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Simav Demirci projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

manisanın selendi demirci yolları ne zaman yapılacak Haberi

manisanın selendi demirci yolları ne zaman yapılacak


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Demirci ilçesinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 90 gün kaldığını Manisa'nın Demirci ilçesinin de yeni Türkiye'nin inşasında yer alacağını söyledi.


Demirci'nin yerel seçimlerin ardından artık Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bir ilçesi olacağını ifade eden Erdoğan, "Demirci'de beldeler vardı artık mahalle oldu. Beldeler hiç gücenmesinler. Manisa'nın devletten aldığı imkanlar çok daha artacak. Artık su, kanalizasyon, imar hizmet bütünlüğü en ücra köylere kadar ulaşacak. Bugüne kadar bunlar yoktu ama şimdi çok daha modern bir Demirci olacak" diye konuştu. 


- Halk yolların yapılmasını istedi


Meydanı dolduran vatandaşların taşıdığı pankartları okuyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı Manisalılar'ın Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiğini söyledi.


Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüklerini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:


 "Değerli kardeşlerim, Orman ve Su İşleri Bakanım da burada. Yüzlerce,...