25 / 08 / 2024

Manisaya yeni ruh sağlığı hastanesi yapılacak

Manisaya yeni ruh sağlığı hastanesi yapılacak

AK Parti Manisa Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Üyesi Dr. Muzaffer Yurttaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arazi üzerine yeni bir ruh ve sinir hastalıkları araştırma hastanesi yapmak için çalışmaları başlattıklarını açıkladı...

Ruh Eşiniz Yeni Honda Monkey 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Sadece tasarımıyla değil, teknolojisi ve pratikliğiyle de dikkat çeken Yeni Honda Monkey fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Honda Monkey 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine yeni plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, içinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanın imar planını değiştirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Çarşamba Devlet Hastanesi'nin yeni üniteleri açıldı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi Devlet Hastanesi'nde yeni Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi.

1953 yılında Bakırköy'e yeni bir hapishane yapılacakmış!

1953 yılında İstanbul'un hapishane ihtiyacını karşılamak ve mevcut hapishaneyi şehir içinden uzaklaştırmak maksadıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisine, 5 milyon liraya yeni bir hapishane yapılacakmış.

Manisa'ya yeni ruh sağlığı hastanesi yapılacak!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Üyesi Dr. Muzaffer Yurttaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arazi üzerine yeni bir ruh ve sinir hastalıkları araştırma hastanesi yapmak için çalışmaları başlattıklarını açıkladı...

Yeni ruh sağlığı merkezleri inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yeni yılla birlikte ağır ruh sağlığı problemi olan hastaların tedavi edileceği toplum temelli ruh sağlığı merkezlerinin sayısının artırılacağını bildirdi.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Manisaya yeni ruh sağlığı hastanesi yapılacak Haberi

Manisaya yeni ruh sağlığı hastanesi yapılacak

AK Parti Manisa Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Üyesi Dr. Muzaffer Yurttaş, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 195 dekar arazi üzerine yeni bir ruh ve sinir hastalıkları araştırma hastanesi yapmak için çalışmaları başlattıklarını açıkladı. Yurttaş, "Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 1929 yılında yapılmış, Türkiye'nin ilk psikiyatri hastanelerinden biridir. Sadece Manisa'ya değil tüm bölgeye hitap etmektedir. Antalya'dan Çanakkale'ye kadar bölgedeki tüm psikiyatrik hastalara hizmet veren hastanemiz Manisa için yetersiz kalıyordu. Yeni bir hastane yapmak için çalışmalara başladık"...