05 / 05 / 2024

manşar konutları

manşar konutları

Manşar Konutları 'nda yer alan villaların fiyatları 255 bin liradan başlıyor, proje Şile'ye 14 kilometre mesafede yükseliyor

Ağva Manşar Evleri'nde 290 bin liraya! Hemen teslim!

Manşar Konakları'nda fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Manşar Ağva Konakları'nda 220 metrekare villa 290 bin TL!

Teslimleri hemen gerçekleşen Manşar Konakları'nda satışlar 255 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Manşar Evleri'nde 255 bin liraya villa! Hemen teslim!

Ağva'da yükselen Manşar Konakları 3 farklı tip villadan meydana geliyor, projede fiyatlar 255 bin liradan başlıyor

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Avrupa Konutları Arıcılar Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Arıcılar bölgesinde Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Arıcılar Projesi dört blokta toplam 384 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor.

Avrupa Konutları Arıcılar nerede?

Avrupa Konutları Arıcılar projesi dört blokta toplam 384 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Peki Avrupa Konutları Arıcılar nerede?

Avrupa Konutları Arıcılar teslim tarihi!

Ocak ayında inşaatına başlanacak olan Avrupa Konutları Arıcılar projesi İstanbul Kağıthane Arıcılar bölgesinde hayata geçirilecek...

Avrupa Konutları Arıcılar projesinin detayları belli oldu!

Artaş İnşaat, İstanbul Kağıthane'de başlayacağı Avrupa Konutları Arıcılar projesinde 384 daire ve 9 dükkan inşa edecek...

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

Emlak İstasyonu, emlak danışmanı arıyor!

Emlak İstasyonu kendi işini yapmak için gerekli girişimci ruha sahip, özgüveni yüksek, insanlarla iletişimi güçlü, vizyon sahibi ve hedefleri olan Emlak danışmanı arıyor.

manşar konutları Haberi

manşar konutları

14 villadan meydana gelen Manşar Konakları Mrc Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. 15 bin metrekare alana yayılan proje kapsamında yer alan konutlar 2+2, 5+2 ve 6+2 olarak tasarlandı.


Ağva Manşar Konutları 'nda;

200 ile 220 metrekare arasındaki konutlar 255 bin lira ile 290 bin lira arasında, 

230 ile 364 metrekare arasındaki konutlar 420 bin lira ile 490 bin lira arasında, 

390 ile 443 metrekare arasındaki konutlar 510 bin lira ile 600 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Manşar Konakları konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Ataşehir'e 80 kilometre, Şile'ye 14 kilometre mesafede yükseliyor.


Teslimleri hemen gerçekleşen Manşar Konakları'nın sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve yüzme havuzu bulunuyor.


Telefon: 0 216 326 26...