26 / 07 / 2024

Mansızlar Gayrimenkul

Mansızlar Gayrimenkul

Mansızlar Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mansız Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık' ta Üsküdar, Beylerbeyi Mahallesi, Abdullahağa Caddesi 'nde kuruldu.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar 34 Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız tarafından kuruldu.

Zekeriyaköy KÖY projesini Yıldızlar İnşaat 349.7 milyon TL'ye inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zekeriyaköy KÖY projesi kısmi olarak tasdiye edilmişti. Emlak Konut, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 349 milyon 750 bin TL'ye sözleşme imzaladı... 

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Gayrimenkul sektöründe 2019 umudu!

“Gayrimenkulün Yıldızları” ödül töreninde konuşan konut sektörü temsilcileri kısa soluklu teşvikler yerine kalıcı yapısal reformlar istediklerini dile getirdi.

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mansıon Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shaıda Lalanı Mohamed ve Hüseyin Aslanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Mans Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mans Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mansoor Shojaee tarafından kuruldu.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Mansızlar Gayrimenkul Haberi

Mansızlar Gayrimenkul

Mansızlar Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mansız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Üsküdar, Beylerbeyi Mahallesi, Abdullahağa Caddesi'nde kuruldu.


Mansızlar Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2-  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...