03 / 05 / 2024

mantolama ücretleri 2015

mantolama ücretleri 2015

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulamasına deniyor.2000 yılından beri zorunlu olan mantolamanın ücretleri malzemeye,yere göre değişiklik gösteriyor.İşte mantolama fiyatları 2015!

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

İzocam'dan mantolama açıklaması!

İzocam, 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan mantolama haberi hakkında açıklama yaptı.İşte İzocam'ın mantoloma hakkında yaptığı ilgili açıklama...

Bilirkişi ücretleri 2015!

Bilirkişi ücreti, bilirkişiye sarf etmiş olduğu emek ve mesaisi karşılığı ödenen ücret oluyor. Dava, mahkemece hangi sıfatla görülüyorsa bilirkişi ücreti de buna göre belirleniyor. Peki, bilirkişi ücretleri 2015 ne kadar?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Çelik ve Oktay Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Kira sözleşmesi noter tasdik ücretleri 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi yapılıyor. Kimi mal sahipleri sözleşmeyi noterde imzalayabiliyor. Peki, kira sözleşmesi noter tasdik ücretleri 2015 ne kadar?

Emlak vergisi ücretleri 2015!

Kanunen Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Peki, emlak vergisi mükellefleri ne kadar vergi ödeyecek? 2015 Emlak vergisi ücreti ne kadar?

Kiracı abonelik ücretleri!

Mesken veya işyeri kiralamalarında kiracının yapması gereken işlemler arasında abonelikleri kendi adına almak da yer alıyor. Peki, kiracı aboneliği nasıl alır? Kiracı abonelik ücretleri 2015 ne kadar?

Tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Tapu dairesinde yapılan mülkiyet devir işlemleri için bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu harcı ve döner sermaye ücretleri bulunuyor. Peki, tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Mantolama fiyatları 2015!

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulamasına deniyor.2000 yılından beri zorunlu olan mantolamanın ücretleri malzemeye,yere göre değişiklik gösteriyor.İşte mantolama fiyatları 2015!

mantolama ücretleri 2015 Haberi

mantolama ücretleri 2015

Mantolama fiyatları 2015!

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulamasına deniyor.

Mantolomanın birçok avantajı bulunuyor.Bina dış yüzeyindeki her türlü kiriş, kolon, hatıl vb. betonarme yapı elemanlarını tamamen yalıtarak ısı köprülerinin oluşmasını engelliyor.Binayı dışarıdan bir manto gibi sararak ana malzemede sıcaklık farkları sebebi ile oluşabilecek çatlakları ve hasarları önler.Dış duvarlarda oluşan yaz kış sıcaklık farkları 5 dereye kadar çıkarabiliyor.


Bina dış duvarları dış ortamın tüm etkilerinden koruyor. Yoğuşma riski en aza indiriliyor ve hem ısı hem de su yalıtımı sağlıyor.Tekniğe uygun yapılmış bir mantolama uygulaması %50 ye varan ısı tasarrufu sağlıyor.Mantolama yapılmış binalarda ısı dengeli bir şekilde dağıldığı için yoğuşma ve hava akımı olmuyor, bu sayede konforlu bir yaşam alanı elde edilmiş olunuyor.


Yakıt tüketimini azalttığı için çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.Binanın dış...