18 / 05 / 2024

Manukyan sahtecilik

Manukyan sahtecilik

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Ev kiralamak üzere olanlar dikkat! Bunu yapanlar yandı! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim son sürat devam ederken, Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Özer, ev sahibi yerine imza atılarak elektrik, su ve doğalgaz idarelerine abone olunmasının özel belgede sahtecilik suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Sahtecilik yüzünden Türk balına ihracat yasağı gelebilir!

Avrupa’ya gönderilen 15 parti baldan 14’ünün hileli çıkması sektöre önemli bir darbe vurdu. Balın sahtesini yapmanın kolay, anlaşılmasının ise zor olması nedeniyle balda sahtecilik bir türlü önlenemiyor.

Bunu yapandan SGK faiziyle geri alıyor! Emekli aylığınız bile kesilebilir!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olmak için sahte sigorta yaptırarak kendisini çalışıyormuş gibi gösteren kişilere kötü haber geldi. Bu doğrultuda sigortada sahtecilik yapan 35 bin 612 kişi SGK’nın sıkı denetimine takıldı.

Tapunun gerçek olup olmadığı nasıl anlaşılır? Tapuda sahtecilik nasıl yapılır?

Tapu sahibi olan kişiler bazı durumlarda ne yapacaklarını bilemeyebilir. Örneğin kaybolan tapu belgelerine nasıl ulaşabilecekleri hususunda. İşte buna ve benzeri hallerde yapılacaklar!

Ocak ayı bitti marketlerde zam furyası ve ucuz ürün kuyrukları başladı!

Ocak ayında fiyatları sabitlediğini duyuran marketlerde yine zabıta fiyat kontrolleri yapmaya, diğer yandan yurdun dört bir yanından ucuz et kuyruğu haberleri gelmeye başladı. Ancak en vahimi ise gıdada artık sahtecilik iddialarının ayyuka çıkmış olması…

Altında büyük oyun! Almandan önce okuyun

Günümüzde yaşanan  Altın fiyatlarındaki dalgalanma ile birlikte sahtecilik de artış gösterdi. Son günlerde vatandaşların tercih ettiği yatırımların başında gelen altının sahtesi ve gerçeğini bir bakışta anlamanın zor olduğunu belirtilirken, uzmanlarından altın alacak olanlara dikkatli olunması tavsi

Cumhuriyet tarihinde 104 yıl aradan sonra bir ilk gerçekleşti! Reşat altını yeniden basıldı Reşat altını nedir?

Piyasada altına olan talebin yeniden artması nedeniyle artan sahtecilik olaylarının önüne geçmek ayrıca talebe cevap vermek isteyen Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 104 yıl aradan sonra yeniden Reaşt altını basımına başladı.

Gümrüklerde 750 milyonluk vurgun

Rüşvet karşılığı resmi belgede sahtecilik yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, Hatay, Ağrı, Mersin, Edirne, Yalova ve Erzincan'da eş zamanlı operasyon düzenledi. 750 milyonluk vurgun yapan 12 gümrük memuru gözaltına alındı.

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Kripto paraların değeri artacak mı?

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, Fed'in kararlarının kripto paraları nasıl etkileyeceğine ilişkin konuştu.

ABD'li milyarderlerden ne kadar vergi alınacak?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde ABD'de Demokrat senatörler tarafından gündeme getirilen milyarderler vergisini kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'FOMC toplantısı ve milyarderler vergisi' başlıklı yazısı...

Çin'in emlak sektörü Evergrande krizinden nasıl etkilenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi ve Evergrande'nin son durumunu kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'Çin büyümesi veya yavaşlaması' başlıklı yazısı...

Kripto para piyasaları hareketleniyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan bugünkü köşesinde kripto para piyasasını değerlendirdi. İşte Şant Manukyan'ın 'Kriptolarda yaz geliyor olabilir' başlıklı yazısı...

Manukyan sahtecilik Haberi

Manukyan sahtecilik

11 sene önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın tek varisi olan Kerope Çilingir'in tüm gayrimenkullerinin kontrolü, tahsilatı ve diğer işlemleriyle ilgilenen Ekrem Taş, Beyoğlu Kaymakamlığı ve İçişleri Bakanlığı'na gizli bir ihbar yaptı.

Sabah gazetesi tarafından aktarılan habere göre, Matild Manukyan'ın tek varisi olan Kerope Çilingir'in İstanbul Şişli'de yer alan apartmanda toplamda 13 dairesinin bulunduğu ve bu dairelerden toplamda 3 tajnesini İkbal O.'nun sahte kontrat hazırlayarak aylık 150 TL bedelle kendisi ve akrabalarına kiraladığını bildirdi.

Konu ile ilgili olarak düğmeye basan Beyoğlu Kaymakamlığı soruşturma başlattı. Şüphelilerin öne sürüldüğü gibi sahte kontrat hazırlayıp hazırlamadıklarının öğrenilebilmesi için su, elektrik ve doğalgaz şirketlerinde bazı incelemeler gerçekleştirildi. Yaşanan gelişmelere göre, elektrik aboneliği esnasında bir adet kira kontrat fotokopisine ulaşıldı. Konu ile ilgili olarak Kerope Çilingir'in...