17 / 05 / 2024

mapfre Antonio Huertas

mapfre Antonio Huertas

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

Mapfre Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyor!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO' suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, "Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz" dedi..

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Koronavirüs zenginlerine servet vergisi önerisi!

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, koronavirüs salgını sırasında zenginleşenlere 'servet vergisi' uygulanmasını tavsiye etti.

BM, İsrail'in yeni yerleşim inşasını uluslararası hukuka aykırı buldu!

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için yaklaşık 800 yeni konut inşası kararının, uluslararası hukuka göre açık bir ihlal olarak belirtti. 

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Günlük 1 TL’den başlayan fiyatlarla konut sigortası yaptırın!

Mapfre Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, Çağdaş Güvence Sigortası’nın yangın, hırsızlık ve daha pek çok olumsuz durumu teminat kapsamına aldığını belirterek," Mapfre Sigorta olarak günlük 1 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile konut sigortası yapıyoruz” dedi...

MAPFRE Sigorta’dan deprem sonrası güvence uyarısı!

MAPFRE Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, konut binalarını ve bina içerisindeki eşyaları güvence altında tutmak için; ZDS ile birlikte deprem teminatı eklenen konut sigortası yaptırılmasını da öneriyor...

Dev inşaat projelerine sigorta desteği!

Mapfre Sigorta Genel Muñoz, büyük inşaat projelerinin gerçekleşmesinde önemli rol oynadıklarını söyledi. Muñoz, "Vauk Tüneli, İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, Gelibolu-Eceabat Karayolu, Marmaray deniz altı geçişi sigorta desteği verdiğimiz projeler arasında" dedi. 

Konut sigortası uçak, gemi çarpmasını da karşılıyor!

Mapfre Sigorta'nın “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası” kapsamında kara, hava ve deniz araçlarının çarpması riskini de kapsıyor. 

Suriye'deki imar yasası mültecilerin dönüşünü engelleyebilir!

Suriye'nin yeniden inşası kapsamında, savaşta zarar gören mülkler imara açılacak. Genel Sekreter Antonio Guterres ve Güvenlik Konseyi'ne gelen mektupta Suriye'deki imar yasasının mültecilerin dönüşünü erteleyebileceği ifade edildi.

MAPFRE konut sigortalarında aktif olacak!

MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Munoz önümüzdeki dönemde kasko, konut ve KOBİ sigortalarında daha aktif olmayı hedeflediklerini söyledi....

Başakşehir-Kayaşehir metrosu güvence altına alındı!

İstanbul Başakşehir-Kayaşehir metrosu Mapfre Sigorta tarafından güvence altına alındı. 970 milyon lira teminat ile güvence altına alınan metro projesinde inşaat süreci devam ediyor. 

Kiralık ve satılık sergisi!

Protocinema, Ani Çelik Arevyan, Antonio Cosentino, Gülşah Mursaloğlu, ve İstanbul’un Sesleri projesinin çalışmalarının yer aldığı grup sergisi ‘Kiralık, Satılık’a yer veriyor.

mapfre Antonio Huertas Haberi

mapfre Antonio Huertas


Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden Mapfre, gelecek planlarını gözde ülkesi Türkiye'de masaya yatırdı. 50 ülkedeki CEO'sunu İstanbul'da toplayan şirket, 3 yıllık projeksiyonunu Boğaz manzarası eşliğinde belirledi. 2007'de Genel Sigorta'yı devraldıklarını hatırlatan Marpre'nin Dünya Başkanı ve CEO'su Antonio Huertas, "2012'den bu yana yıllık strateji toplantımızı bizim için kritik ülkelerde yapıyoruz. İlkini merkezimiz İspanya'da, ikincisini de Meksika'da düzenledik. Bu yıl da hızla büyüyen pazarımız olan Türkiye'yi tercih ettik" dedi. 


7 YILDA İLK 5'E GİRDİ 


7 yıl önce Genel Sigorta'nın yüzde 3'lük pazar payı bulunduğunu, bu oranı yüzde 7'ye çıkardıklarını kaydeden Huertas'ın verdiği bilgilere göre bu süreçte acente sayısı 300'den 2 bin 500'e, bölge merkezi de 6'dan 17'ye yükseldi. İstihdamı 500'e çıkardıklarını anlatan Huertas, tüm bu yatırımlar sonrasında pazarda ilk 5'e girdiklerini ifade etti....