09 / 05 / 2024

Mapıc 2014e kimler katılacak

Mapıc 2014e kimler katılacak

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Binalardaki kapıcının tazminatını kimler öder?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki kapıcıların ücretinden yeni maliklerin sorumlu olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Türk markaları MAPIC’te yoğun ilgi gördü!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Uluslararası birçok AVM yatırımcısı ve franchise firması markalarımızla iş birliği yapmak için fırsat kolluyor." dedi.

Türkiye, MAPIC 2016'ya çıkarma yaptı!

Fransa’nın Cannes şehrinde 16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakendecilerini ve AVM yatırımcılarını bir araya getiren MAPIC’te Türkiye, bu yıl da çıkarma yaptı.

MAPIC 2016, 16-18 Kasım'da!

16-18 Kasım tarihlerinde dünyanın en önemli perakendecileri ve AVM yatırımcılarını 22. defa bir araya getirmeye hazırlanan MAPIC 2016’ya Türkiye’nin global adımlarda hız kesmeyen markalarının liderleri de katılıyor.

AVM liderleri MAPIC 2016'da dağıtılacak rehberde buluşuyor!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Mapıc 2014e kimler katılacak Haberi

Mapıc 2014e kimler katılacak

Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300’den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci, 400’ün üzerinde yeni marka, 334 yatırımcı firma ve 250’ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayaran  MAPIC Fuarı, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Perakendecileri, yatırımcıları, mimarları, şehirleri, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerinin bir araya geldiği fuar; yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına da fırsat yaratıyor.

1995 yılından bu yana hem Türk hem de uluslararası markalardan yoğun ilgi gören MAPIC Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleyeceği panellerle katılımcıları sektörün önde gelen isimleri ile buluşturarak en son gelişmeler hakkında bilgiler paylaşacak.

MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Öncüoğlu + ACP Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor. MAPIC Fuarı’na stant ve münferit katılım için...