21 / 05 / 2024

MAPIC fuarına türkiye

MAPIC fuarına türkiye

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı..

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Musul Havalimanı'nın yeniden inşasına Türkiye talip oldu!

 Musul Havalimanı'nın yeniden inşası için Türkiye'den yatırım teklifi yapıldığı belirtti.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

ABD'nin çelik kararına Türkiye'den ilk açıklama: Tüm engeller kalksın!

ABD'nin Türkiye'den yaptığı çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisini yüzde 25'e indirmesinin ardından Türkiye'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Türk şirketlerden Uzbuild İnşaat Fuarı'na çıkarma!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Uzbuild-2019" 20. Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türk şirketlerinden yoğun ilgi geldi.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

İnsay Yapı, Evim Türkiye Fuarı'ndan mutlu döndü!

İnsay Yapı, ''Ondörtüç Pendik'' projesini Evim Türkiye Fuarı'na taşıdı. Projesini gurbetçilerin beğenisine sunan İnsay Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğüun ilgisiyle karşılaştı. Projeden daire almak isteyenler 7 adet rezervasyon yaptı.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri gerçekleştiriliyor.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

MAPIC fuarına türkiye Haberi

MAPIC fuarına türkiye

2006 yılından bu yana Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC için hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz yıl 67 ülkeden 8.300'den fazla katılımcı, 2.400 perakendeci, 400'ün üzerinde yeni marka, 334 yatırımcı firma ve 250'ye yakın Türk ziyaretçiyi ağırlayaran MAPIC Fuan, bu yıl 19-21 Kasım tarihleri arasmda gerçekleşecek. MAPIC 2014 için stantla ilk kayıt yaptıranlar arasında; Atakule GYO, Oncüoğlu + ACP Mimarlık ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım gibi güçlü şirketler bulunuyor. MAPIC Fuarı'na stant ve münferit katılım için başvurular devam ediyor. 


Türkiye...