01 / 05 / 2024

mapic nerede yapılacak

mapic nerede yapılacak

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek...

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

Bekçilik başvuruları 2022 bitti mi? Bekçi olmak isteyenler dikkat! Bekçilik sınavı hangi tarihte nerede yapılacak?

Bekçi olmak için sınava girecek adaylar, bekçilik başvuruları 2022 bitti mi? Bekçilik başvuru sınavı hangi tarihte ne zaman yapılacak? gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

100 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Kampanyada fiyatlar 140 bin TL'den başlayıp, 210 bin liraya kadar çıkıyor. Peki 100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 137 adet konut yer alıyor.

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Yozgat Saraykent TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ'nin Yozgat Saraykent projesinde 86 adet konut bulunuyor. Peki Yozgat Saraykent TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

Ataşehir'de imar planları şeffaf yapılacak!

Başkan Battal İlgezdi, “1/1000’lik planlar Ataşehir Belediye Meclisi’nden geçerken vatandaş neyin nerede olduğunu bilecek. Plan şeffaf yapılacak." dedi.

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

mapic nerede yapılacak Haberi

mapic nerede yapılacak

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Geçen yıl Türk firmalarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona bu yıl da önemli oranda katılım bekleniyor.


Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


Fuar öncesi Türk perakende sektörünün önemli isimleri dün Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de organizasyonun ana sponsorlarından POSTA Gazetesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Hedef Türkiye'de de yapmak 


Toplantıda konuşan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan, "Bu tür organizasyonlar markalarımız için çok önemli" dedi. Türk markalarının dünyanın birçok ülkesinde büyümeye devam ettiğini kaydeden Doğan, "Fuar, dünyanın önemli perakende...