16 / 05 / 2024

Mar Yapı ile wanda group anlaşma

Mar Yapı ile wanda group anlaşma

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Prefabrik yapı ile konteynerlerde yeni düzenleme! KDV alacağında kolaylık sağlandı! 

Prefabrik yapı ile konteynerlerin indirimli orana tabi teslimlerinden kaynaklanan KDV iade alacağı, senesi içinde ve nakden geri verilebilecek. İşte ayrıntılar...

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

İmar affı kaçak yapı sorununu çözdü mü?

2018 yılında çıkarılan İmar Barışı ile kaçak yapıların kayıt altına alınması planlandı. Peki imar affı kaçak yapı sorununu çözdü mü, yoksa kaçak yapılaşmayı mı özendirdi?

10 adımda yapı kayıt belgesi başvurusu!

İmar barışı ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce mevzuata aykırı yapılar kayıt altına alınıyor. Peki hangi yapı için başvurular nasıl yapılacak? İşte 10 adımda yapı kayıt belgesi başvurusu...

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Yapı kayıt belgesi aldıktan sonra yapılması gerekenler!

İmar barışı ile iskansız yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesi aldıktan sonra ne olacak?

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı ile wanda group anlaşma Haberi

Mar Yapı ile wanda group anlaşma

Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük ticari kuruluşlarından biri olan Dalian Wanda Group veTürkiye’de geliştirdiği yenilikçi ve nitelikli projeleriyle tanınan Mar Yapı Grubu arasında Stratejik İşbirliği Anlaşması imzalandı.Münir Özkök, Şanghay’daki imza töreni öncesinde grubun Pekin’deki merkezinde Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük girişimcisi olan Wanda Group Başkanı Wang Jianlin ile bir araya geldi. Görüşmede Wanda ile turizm sektörü dışındaki faaliyet alanlarında da ortak çalışmalar yapılması konusunda mutabık kalındı. E-ticaret ve Wanda’nın sahip olduğu diğer markalar ile ilgili somut gelişmeler yaşandı.


Dalian Wanda Group ve Mar Yapı Grubu arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşmasının ilk adımı olan Wanda Vista Oteli İstanbul, 2018 yılında faaliyete geçecek. Wanda Vista İstanbul, 150 odalı bir otel olarak hizmet vermenin yanı sıra yine otel binası içinde yer alan 300...