05 / 05 / 2024

maraşta kat karşılığı inşaat yapım işi

maraşta kat karşılığı inşaat yapım işi

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: Kahramanmaraş'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl olmalı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, inşaat projesinde önem taşıyan bir sözleşme türüdür. Müteahhit ve mülk sahibi ile imzalanan bu proje için belirlenen bazı kurallar vardır. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir ve nasıl olmalıdır? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkındaki detaylar…

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinop'ta 9.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Tekirdağ'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hayrabolu İlçesi Hisar Mahallesi 1 Ada 73 Parselde Bulunan Taşınmazda  7 milyon 664 bin 790 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Mistral GYO Konak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Mistral GYO İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parsel, toplam 4.147,89 metrekare arsanın üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. 

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

maraşta kat karşılığı inşaat yapım işi Haberi

maraşta kat karşılığı inşaat yapım işi

Kahramanmaraş Serintepe Mahallesi 'nde 6 milyon 176 bin lira muhammen bedelle kat karşılığı inşaat yapım iş ihale edilecek. İhale 12 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için