04 / 05 / 2024

Maraton

Maraton

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 17 Kasım'da koşulacak 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda Boğaziçi Köprüsü'nde rezonans riskini aşmak için köprüye gruplar halinde alınacağını ve yürünerek geçileceğini bildirdi...

Maratoncular bu kez köprüyü yürüyerek geçecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 17 Kasım 2013 günü yapılacak olan maratonda rezonans riskini aşmak için Boğaziçi Köprüsü'nün bundan sonra yürüyerek geçileceğini açıkladı...

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oşin Maraton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nazaret Alboya ve Tekin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrette flaş gelişme! Hiç kimse bunu beklemiyordu

Asgari ücret görüşmeleri için maraton 7 Aralık'ta başlıyor. Asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken, yaşanan bir gelişme büyük yankı uyandırdı.

Asgari ücret 1 Ocak zammında bu kez 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenlerin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücrette maraton başlıyor. Asgari ücret 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı... Bu rakamı görenlerin ağzı tam 1 karış açık kaldı...Hemen bir bakın...

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda çalışmalar başladı!

Depreme dayanıklı olmadığı için güçlendirme yapılması gereken Kastamonu Gazi Stadyumu Maraton tribününe dün ilk kazma vuruldu. Maraton tribünde dün başlatılan çalışmaların 35 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi 14 Ocak'ta!

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi binaları ve maraton tribünü inşaatı ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli Alikahya'ya yeni stat yapılıyor!

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor. Yeni stadyumda maraton ve kale arka tribünlerinin inşaatı bitmek üzere.

MUSİAD'dan 100.yılda 2 büyük proje!

MÜSİAD Çanakkale Şubesi, 100.Yıl'a uluslararası iki projeyle katkı sağlayacak. Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, "Bir maraton düzenleyeceğiz.Avrupa'da doğmuş Türk gençlerini Çanakkale'ye getireceğiz..." dedi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi TOKİ inşaat yapım işi ihalesi!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi Binaları Ve Maraton Tribünü İnşaatı yapım ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi, Kongre Ve Kültür Merkezi, Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Ziraat Fakültesi Binaları Ve Maraton Tribünü İnşaatı yapım ihalesi yarın yapılacak...

Maraton Haberi

Maraton


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Maratonu sırasında Boğaziçi Köprüsü'nün rezonans riskine karşı yürünerek geçileceğini söyledi. 


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 17 Kasım'da koşulacak 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda Boğaziçi Köprüsü'nde rezonans riskini aşmak için köprüye gruplar halinde alınacağını ve yürünerek geçileceğini bildirdi. 


KÖPRÜDEN SONRA KOŞU 


Türkiye Omurilik Felçlileri Demeği (TOFD) merkezini ziyaret eden Bakan Yıldırım, burada basm mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldınm, 17 Kasım Pazar günü yapılacak 35. Vodafone İstanbul Maratonünun Boğaziçi Köprüsünden de geçilerek koşulacağını belirti. 


RİSKE KARŞI ÖNLEM 


Yıldırım, "Boğaziçi Köprüsü bir asma köprü olduğu için o kadar insan birden koşunca bir rezonans riski ortaya çıkıyor. Bu sorunun yaşanmaması için insanlar köprüye grup grup alınacak, koşma şeklinde değü yürüme şeklinde köprüden geçilecek. Amaç bu şenliği herhangi bir tatsız olaya...