04 / 05 / 2024

Marble Stella Maris Hotel

Marble Stella Maris Hotel

Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya'daki oteli Marble Stella Maris'in açılışını gerçekleştirdi.

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Pashapour tarafından kuruldu.

Beymen’de dünyaca ünlü koleksiyonlarda yüzde 20 Ekinoks indirimleri! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beymen Ekinoks indrimleri ile The Mannie, Alexender McQueen, Stella McCartney, Polo Ralp Mauren, Valentino Garavani, Veja, Tony Burch gibi dünyaca ünlü markaların seçili koleksiyonlarında yüzde 20 Ekoniks indirim kampanyası düzenliyor. İşte ürünlerin bazılarının fiyat listesi

Stella Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Stella Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Limited Şirketi Kadıköy'de Adil Kalay tarafından kuruldu.

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Süleyman Şişman tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal ve Rifat Alıcı orataklığında kuruldu.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Marmaris Sun Maris otel 7.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı mahallesi, 192 ada, 590 parselde yer alan otel niteliğindeki taşınmazı 7 milyon 459 bin TL'ye icradan satıyor...

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fattah Almshantaf tarafından kuruldu.

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilyurt Koçak tarafından kuruldu.

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Marble Stella Maris Hotel Haberi

Marble Stella Maris Hotel

Corendon Turizm Grubu Şirketi, en gözde tatil beldelerinden İbiza'da açılan Marble Stella Maris Hotel ile İspanya'ya ilk defa her şey dahil sistemini de taşımış oldu. Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından îbiza'yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını söyledi. 


Zaman



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Corendon Turizm Grubu, İbiza adasındaki Marble Stella Maris Hotel’i hizmete açtı. Otel adadaki ilk Türk yatırımı oldu.


Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açtığı otelle, her şey dahil sistemini de İspanya’ya ilk defa taşımış oldu.


Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu yatırımla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti....