07 / 05 / 2024

Mardan Palace kiralık

Mardan Palace kiralık

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Mardan Palace’ın dönüşümü!

Titanic Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, görkemli açılışı ve saray konsepti ile dikkat çeken Titanic Mardan Palace’ı yeniden açmak için özenli bir hazırlık çalışması sürdürüyor...

Mardan Palace kapılarını 25 Nisan'da açıyor!

Ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank'a geçen Mardan Palace Otel, 25 Nisan'da kapılarını açıyor.

Mardan Palace'ın tapusu Halkbank'a devredildi!

1.4 milyar dolarlık yatırımla Rus işadamı Telman İsmailov tarafından yapılan Mardan Palace otel, bugün içler acısı durumda. Borçları nedeniyle icralık olan otelde, sadece güvenlik personeli kaldı. 

Mardan Palace Mart 2018'de açılıyor!

Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor. Dolmabahçe, Anadolu ve Avrupa olmak üzere üç kısımda 546 odadan oluşan Mardan Palace, Mart 2018'de açılıyor.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Antalya Mardan Palace 15 milyonluk davayı kaybetti!

Antalya’da bir dönem dünyanın en lüks oteli seçilen ve birçok alacaklıyla icralık ve mahkemelik olan Mardan Palace Hotel, 3 inşaat firmasının açtığı yaklaşık 15 milyon liralık alacak davasını kaybetti.

Mardan Palace'ın satışı davalık oldu!

Halk Bankası’nın 360 milyon liraya aldığı Mardan Palace ihalesine usule uygun olmadığı gerekçesiyle oteli inşaa eden şirket itiraz etti.

Mardan Palace yeni sahibini buldu!

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel satıldı.

Mardan Palace Otel, Halk Bankasına satıldı!

Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Mardan Palace'in yeni sahibi Halk Bankası!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Mardan Palace Hotel yeniden icraya çıkıyor!

Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace ile ilgili yeni bir icradan satış kararı hazırlığı yapıldı. Garanti Bankası 203 milyon lirayı bulan alacağı nedeni ile otelin icradan satışını istedi. İcradan satış ihalesi ekim ayı ortasında.

Mardan Palace Otel yeni sahibini bekliyor!

Antalya'da 2009 yılında dünyaca ünlü yıldızların da katıldığı büyük bir törenle açılan Mardan Palace, yeni sahibini bekliyor.

Mardan Palace kiralık Haberi

Mardan Palace kiralık

Borcu nedeniyle icradan Halkbank'a geçen Mardan Palace, kiraya verildi. Antalya Lara Kundu'da bulunan dev otel birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Görüşmeler olumlu

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Halk Bankası ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyleyen Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: 

Mardan için yeni dönem

“Uzun süredir devam eden pazarlık tamamlandı. Mardan için artık yeni bir dönem başlıyor. Otelimiz yeni turizm sezonunda faaliyette olacak. Otelin yeniden düzenlenmesi, eksiklerin giderilmesiyle ilgili de harekete geçildi.”

Konu ile ilgili resmi açıklamanın bugün yapılması planlanıyor.

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara inşa edilen Mardan Palace Hotel, 2009 yılında  hizmete açılmıştı. 

Mardan Palace bünyesinde; 2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271...