17 / 05 / 2024

mardin çimento bilanço

mardin çimento bilanço

Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul’da 2024 birinci çeyrek bilanço heyecanı… İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, yatırımcılar merakla 2024 birinci çeyrek bilançolarının açıklanmasını bekliyor. İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Borsa İstanbul’da 4. çeyrek bilanço tarihleri açıklandı. İşte Bist 100’de 2024 bilanço tarihleri…

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, şirketler de bilançolarını açıklamaya başladı. Yatırımcılar şirketlerin finansal raporlarını beklerken Temettü Hocam X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bilançolar sonrasında gelecek temettü kararlarının da heyecanla beklendiğini açıkladı.

Bankada parası olanlara kötü haber! Mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü!

Mevduat faizindeki artışın ardından bankaların bilanço düzeltme çabalarının etkisiyle mevduat faizleri yüzde 50'nin altına düştü.

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

Borsada gözler 9 aylık bilançolarda! 9 aylık bilançolarda hangi sektörler karlılıkta öne çıkacak?

Ortadoğu’daki gerginlik nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir devam ederken, piyasa çevreleri 9 aylık bilançolara kilitlendi. Uzmanlar, gelecek bilanço sonuçlarına göre hisse bazlı borsada hareketliliğin artabileceğini öngörüyor.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

Pek çok yatırımcı tarafından takip edilen küresel piyasalar, ABD'de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyaller ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor.

Yurt içinde gözler TCMB'nin faiz kararında!

Küresel piyasalar, ABD'de bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyallerle yön arayışına devam ederken, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararı da yatırımcıların odağında.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Altın dolar ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin olarak devam eden endişelerle karışık bir seyir izlerken, ABD'de devam eden bilanço sezonu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

mardin çimento bilanço Haberi

mardin çimento bilanço


Mardin Çimento'dan yapılan açıklama şöyle:


 01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için