06 / 07 / 2024

Mardin Havalimanı projesi

Mardin Havalimanı projesi

Mardin Havalimanı Güneydoğu'yu dünyaya açacak. Çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan, turistlerin gözde mekanlarından Mardin'de yapımı tamamlanan uluslararası havalimanı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya açacak.

İzmir'e ikinci havalimanı geliyor! İlk girişimler başladı!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi "Dünya Şehir Aliağa" hedefi ile hazırlanan projelerini kamuoyuyla paylaştı. Bunlardan biri de Aliağa’ya Kuzey İzmir Havalimanı projesi oldu.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesi için düğmeye bastı.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mardin Havalimanı projesi Haberi

Mardin Havalimanı projesi

Çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan, yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarından biri olan Mardin'de yapımı tamamlanan, uluslararası uçuşların yapılabileceği havalimanı yeni terminal binası, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya açacak.


Yaklaşık 2 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde verdiği talimatla çalışmalarına başlanan Mardin Havalimanı yeni terminal binasının yapımı tamamlandı.


Mardin'e özgü tasarlandı


Yılda 1 milyon turistin ziyaret ettiği kentte, 33 bin 150 metrekare alanda terminal binası, 2 bin 500 metre uzunluğunda pist ve 4 uçaklık apron, 550 araçlık otopark, 2 VIP ve 1 CIP salonu ile yaklaşık 54,5 milyon lira bütçeye mal olan havalimanında Mardin'e özgü taş ve motifler kullanıldı.


İç ve dış hatlar giden yolcu ile gelen yolcu bölümlerinin birbirine entegre olabileceği şekilde dizayn edilen, atıkları ayrıştıran "Yeşil Havalimanı" olma özelliği...