30 / 04 / 2024

Mardin Kızıltepe içme suyu hattı

Mardin Kızıltepe içme suyu hattı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay acil KPSS’siz personel arıyor! 3 ilde alımlar başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, iş arayanlara yeni personel alımını duyurdu. Başvuru alımları üç ilde başladı. İşte detaylar!

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Kızılay iş arayanlara duyurdu! Yüksek maaşla personel alımları başladı! İşte detaylar!

Kızılay yeni bir iş ilanı yayımladı. KPSS şartı olmadan ve yüksek maaşla personel istihdam edilecek. İşte detaylar!

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! Türkiye geneli alımlar için hemen başvurabilirsiniz!

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen o sorularını yanıtları...

İş arayanlar dikkat! Kızılay 10 bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor!

Türk Kızılayı iş arayanların yüzünü güldürecek nitelikte personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay en az 10 bin TL maaş ile çalışacak mühendis, uzman, tekniker ve hemşire alımı yapacak. Kızılay'ın iş ilanına başvurular başladı.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Mardin Kızıltepe içme suyu hattı Haberi

Mardin Kızıltepe içme suyu hattı


Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


MARSU Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, daha kaliteli ve sağlıklı bir altyapı hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni oluşan yerleşim alanları ve mahallelerin içme suyu ihtiyacını gidermek için içme suyu hattı döşeme, yenileme ve ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalar kapsamında Kızıltepe ilçesine bağlı Ersoylu, Aşiti, Sanayi ve Berçem mahallelerinde 5 bin metrelik alanda 90 mm çapında borular kullanarak, içme suyu konusunda yaşanan eksiklikleri gidermeye çalışıyor.


Mardin Büyükşehir...