06 / 05 / 2024

Mardin turizm sorunları

Mardin turizm sorunları

Sultanköy'de Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait Otel'de Mardin Valisi başkanlığında, turizmciler,ilçe kaymakamları, otel, motel sahipleri ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz de katıldı...

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Mardin'de 1700 yıllık kilise 7.2 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mardin'deki 1700 yıllık tescilli kilise, tapusu elinde olan İbrahim Aycun tarafından 7 milyon 250 bin TL'ye satılıyor. Yıllar boyunca depo olarak kullanılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da kültür varlığı olarak tescillenmişti.

Mardin'de çöp ev tepkisi!

Mardin'in Kızıltepe Fırat Mahallesi'nde bir anne ile kızın yaşadığı ev mahalleliyi dışarıya çıkamayacak hale getirdi. Mhalle sakinleri, sorunlarına çözüm bekliyor.

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de ele alındı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu inşaat sektörünün sorunlarını ele aldı.

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de görüşüldü!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin şubesi tarafından kentte inşaat sektöründeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü...

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de tartışılacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, 8 Aralık Cumartesi günü Türkiye’nin inşaat sektörünün devlerini Mardin’de bir araya getirerek sektörün sorunlarını tartışılacak.

GYODER, ‘Anadolu Buluşmaları’na Mardin’den başladı!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Anadolu’daki gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek için hayata geçirdiği Anadolu Buluşmaları’nın 1.sini Mardin’de gerçekleştirdi.

Murat Kurum Mardin'deki dönüşüm mağdurlarıyla görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mardin Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında mağdur edildiklerini öne süren vatandaşların sorunlarını dinledi

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

Mardin'de tamamlanmayan konutlar için kayyum talebi!

Mardin'de bazı sorunlar nedeniyle 6 yıldır yapımı tamamlanmayan konutların önünde toplanan hak sahipleri, inşaatın TOKİ'ye devredilmesini veya kayyum görevlendirmesinin yapılmasını istediler.

Mardin'de 16 otel kapandı!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Güngör, kentte 2014'teki 6-7 Ekim olaylarından bugüne kadar 16 otelin kapandığını belirterek, 600 kişinin işsiz kaldığını söyledi.

Mardin turizm sorunları Haberi

Mardin turizm sorunları


Mardin Mardin'de turizm sezonu öncesi hazırlıkların değerlendirilmesi ve sorunların giderilmesi amacı ile Sultanköy'de Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait Otel'de Mardin Valisi başkanlığında, turizmciler,ilçe kaymakamları, otel, motel sahipleri ile bir toplantı düzenlendi.Toplantıya Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Alaaddin Aydın, Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Gürgör ile sektör temsilcileri katıldı. 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nm (EMITT) da değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda turizm sezonu öncesi son hazırlıklar ile uluslararası fuarlarda tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi konulan görüşüldü. Mardin'de turizm sektörüne ciddi yatırımlar yapıldığını belirten Vali Cengiz, bu yıl turizm sektöründen beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Mardin il merkezi ve ilçelerinde tarihi dönüşüm projesinin hızla devam ettiğini...