05 / 05 / 2024

mardin üçyol

mardin üçyol

Mardin'de Tarihi Dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binayı evsahibi kendi elleriyle yıktı...

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Mardin’de sağlık binaları boşaltıldı!

Mardin’de boşaltılan sağlık binalarının kaderlerine terk edilmesi vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, boşaltılan binaların değerlendirilmesini istedi.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Mardin'de yollar asfaltlanıyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerindeki kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Mardin'e 37 milyon TL'lik yol yatırımı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 270 km asfalt kaplama, 204 km stabilize kaplama, 771 km yol onarımı ve 110 km yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yürüttü

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke yolu düzeltildi!

2009 yılında, Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yol düzenleme çalışmaları büyük bir hızla başladı.

Mardin Kızıltepe'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kızıltepe Belediye eş başkanları İsmail Ası ve Leyla Salma TOKİ civarı, Mezopotamya ve Turgut Özal Mahallesinde yapılmakta olan yol genişletme ve mıcır serimi çalışmaları ile Elimışmış Mahallesinde bulunan moloz döküm alanlarını gezdi

Mardin'de elektrik kesintisi protestosu yapıldı!

Elektrik kesintileri nedeniyle sulayamadıkları için tarladaki ürünlerinin kuruduğunu öne süren bir grup çiftçi, Mardin-Şanlıurfa karayolunun Üçyol mevkisinde toplandı. Barikat kurup, ateş yakan grup, daha sonra karayolunu trafiğe kapattı.

Mardin Yenişehir Mahallesi'nde yol çalışmaları devam ediyor!

Mardin Belediyesi Yenişehir 13 Mart Mahallesi'nde altyapı ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Mardin Kabala Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu iyilik rekortmeni gibi!

Mardin Kabala Beldesi'nin Bağımsız belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu, bugüne kadar 5 okul, 1 fakülte binası, 4 bin kişilik cami, 2 taziye evi, bir sağlık ocağı, bir erkek yurdu, bir kız Kur'an kursu ve 3 kilometrelik bir yol yaptırdı

mardin üçyol Haberi

mardin üçyol
Kentin siluetini bozduğu için Mardin'de Tarihi Dönüşüm projesi kapsamında binaların bazıları yıkılmaya başlandı. Üçyol'da yıkımı belirlenen binalardan birinin sahibi olan Mahmut Can, tarihi görüntüyü bozduğu için 3 katlı binasını bir katını kendi elleriyle yıktı. Can : "UNESCO'ya girmek için yapılan çabaları elimizden geldiğince destekliyoruz. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, evine ilk kazmayı kendi elleriyle vuran Can'a teşekkür plaketi...