06 / 07 / 2024

Mardinli turizmcilere destek

Mardinli turizmcilere destek

MARTOD Başkanı Özgür Azad Güngör, ilde son dönemde turizmcilerin yaşadığı sıkıntıları ve devletten destek taleplerini içeren rapor hazırlayıp Başbakanlık ile Kültür ve Turizm Bakanlığına sunduklarını söyledi.

Kamu arazisi tahsis edilen turizmcinin borcu 1 yıl ertelenecek!

TBMM’de cuma günü kabul edilen torba yasadan, turizmcilere destek çıktı. 2016 içinde kamu arazisi tahsis edilen turizm işletmelerinden tahsil edilmesi gereken kira, hasılat payı ve ecrimisil gibi bedellerin ödeme süresi 1 yıl ötelenecek.

Mardinli turizmciler destek bekliyor!

MARTOD Başkanı Özgür Azad Güngör, ilde son dönemde turizmcilerin yaşadığı sıkıntıları ve devletten destek taleplerini içeren rapor hazırlayıp Başbakanlık ile Kültür ve Turizm Bakanlığına sunduklarını söyledi.

Ömer Çelik: Turizmcilere 100 milyon TL destek sağlayacağız!

Turizmcilere Ömer Çelik, Rusya'yı kapsayan özel bir turizm paketi hazırlandığını belirterek, "Rusya'dan 400 bin ve üzeri ziyaretçi getiren tur operatörlerine 100 milyon liraya kadar kredi vereceğiz'' dedi.

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.

3M Türkiye’den 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na destek!

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin Gümüş Sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor!

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

Forum İstanbul sürdürülebilir dünyaya destek için 1 saat kararacak!

Forum İstanbul, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine, 29 Mart Cumartesi akşamı ışıklarını bir saat süreyle kapatarak veya kısarak destek verecek...

Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları!

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alabilirim? Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları nelerdir? Kentsel dönüşümde bina sınıfı ve faiz destek oranı nedir? Kentsel dönüşümde hangi krediler veriliyor?... İşte cevaplar...

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

ERA Türkiye’den kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri!

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

Er Yatırım’dan Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek!

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Beyoğlu Belediyesi'nden doğaya destek olanlara buz pateni keyfi!

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 31 milyon 369 bin lira bütçe ayrıldı!

Devlet, Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 2014-2016 yıllan arasında kullanılmak üzere 31 milyon 369 bin lira bütçe ayırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, söz konusu projeler için bu yıl 3 milyon 961 bin lira harcayacak.

Mardinli turizmcilere destek Haberi

Mardinli turizmcilere destek

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör, ilde son dönemde turizmcilerin yaşadığı sıkıntıları ve devletten destek taleplerini içeren rapor hazırlayıp Başbakanlık ile Kültür ve Turizm Bakanlığına sunduklarını söyledi.


Dernek tarafından kentte bir otelde düzenlenen toplantıda, Mardin'de turizm alanında son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı. Toplantıda konuşan Güngör, Başbakanlık ile Kültür ve Turizm Bakanlığına sundukları rapora ilişkin bilgi verdi. Güngör, 6-7 Ekim 2014'teki olaylardan bu yana turizmde ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.


Turizmcilerinin sorunlarının ele alınması amacıyla Valilik öncülüğünde çalışma başlatıldığını belirten Güngör, şöyle devam etti:


"Kapanma noktasına gelen orta büyüklükte oteller var. Oteller kapanma noktasında ve iki otelimden birini kapatmak zorunda kaldım. Bu şekilde ayakta durabilmemiz de çok zor. İşletme bir ay zarar etse, iki ay zarar etse olmaz....