03 / 05 / 2024

mari rezidans ne zaman teslim

mari rezidans ne zaman teslim

Kağıthane bölgesinde konumlanan Mari Rezidans projesi, Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan proje; merkezi lokasyonu, çevreci konut anlayışı, birinci sınıf teknik malzemeleri ile dikkat çekiyor.

Mari Rezidans'ta yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödeniyor!

YEŞİLDAĞ İnşaat Kağıthane'de hayata geçirilen Mari Rezidans'ta yüzde 30 peşin ödeme, geri kalanı anahtar teslimde ödeme imkânı sunuluyor. Projede fiyatlar 390 bin ile 741 bin lira arasında değişiyor...

Mari Rezidans Kağıthane projesi!

Mari Rezidans Kağıthane projesi fiyat listesi kapsamında projede yer alan 1 oda 1 salon konutlar 290 bin liradan, 2 oda 1 salon konutlar 390 bin liradan ve 3 oda 1 salon konutlar 490 bin liradan başlıyor...

Mari Rezidans Kağıthane projesi!

Mari Rezidans Kağıthane projesi adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Talatpaşa Mah. Songül (Gülen) Sok. No:2 Kağıthane / İstanbul - 444 9 344 - (212) 210 93 44

Kağıthane Mari Rezidans nerede?

Kağıthane Mari Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Talatpaşa Mah. Songül (Gülen) Sok. No:2 Kağıthane - İstanbul / 444 9 344 - (212) 210 93 44

Mari Rezidans ne zaman teslim!

Mari Rezidans projesinde yer alan konutlardan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mari Rezidans ne zaman teslim merak ediyorsanız yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Daire alanlarının 79 metrekaden başladığı Kuzu Effect projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Babacan Premium Rezidans ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen proje 6 bloktan oluşuyor. Peki Babacan Premium Rezidans ne zaman teslim edilecek?

mari rezidans ne zaman teslim Haberi

mari rezidans ne zaman teslim

Ayrıca projenin tercih edilebilirliği arasında önemli iş merkezleri, kurumsal alan ve hastanelere olan yakınlığı da bulunuyor.

Kağıthane Belediyesi’nin kentsel dönüşümü teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ada bazında ilk kentsel dönüşüm projesi olan Mari Rezidans, diğer projelerden oldukça farklı. E-5 aksında yer alan Mari Rezidans,, Avrupa yakasının en önemli merkezlerine yakınlığı, , özgün mimari tasarımı, blokların çevresinin açık olup, önü kapanmaz bir manzaraya sahip olması, makul fiyat avantajı ve bulunduğu bölgede ilk olması gibi nedenlerle yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Otel Konforunda Yepyeni Bir Proje

Yeşildağ İnşaat'ın otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirdiği Mari Rezidans, Kağıthane bölgesindeki kentsel dönüşümünün ilk önemli adımını oluşturuyor.

137 konuttan oluşan Mari Rezidans projesi, sosyal alanlara verdiği önem ile de dikkat çekiyor. Şehrin gürültüsünden sıyrılmak isteyenler için gerekli tüm yaşam şartlarını...