01 / 05 / 2024

Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 


Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Şirketin amacı, başta toplu konut alanları olmak üzere, toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları  ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik, yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir: A-İnşaat hizmetleri 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...