10 / 05 / 2024

Marie ve Pierre Curie evi

Marie ve Pierre Curie evi

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Pierre Cardin’de yüzde 20 indirim! İşte 3 Ekim 2022 Pierre Cardin fiyat listesi

Pierre Cardin yeni sezon koleksiyonunda erkeklere özel yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Sadece online mağaza ve mobil uygulamada geçerli indirim sepet aşamasında uygulanıyor. İndirime dahil olan ürünler arasında triko kazak, basic gömlek, basic sweatshirt ve pantolon yer alıyor. 

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Pierre Cardin’den yaz finaline özel kampanya! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Pierre Cardin kadın ve erkek giyim kategorilerinde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak her 500 TL’lik alışverişe sepette ekstra 100 lira indirim imkanı sunuyor.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrol sektörünün en tanınan Hedge fon yöneticilerinden Pierre Andurand petrolün varil fiyatı bu yıl 250 dolar olabilir dedi. Peki; petrolün varili 250 dolar olması halinde benzin ve mazot kaç lira olur? Araç sahipleri dikkat! İşte fiyat listesi...

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

Protecd İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protecd İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marie Allegre ve Ingeborg Hopfe-Wıchmann ortaklığında kuruldu.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı gelecek!

Eyüp'e nefes aldıracak proje için geri sayım başladı. Yıllık 3 milyon ziyaretçi alan Pierre Loti'ye 2 yeni teleferik hattı geliyor. Projede, metro, tramvay ve meydan düzenlemesi de var.

Pierre Cardin, İdeal Home Fuarı’nda yeni koleksiyonunu sergiliyor!

İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.

Royal ve Pierre Cardin'den halıda tozu azaltacak teknoloji müjdesi!

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın 2014 yılı için hazırladığı yeni ürün ve kreasyonlarının tanıtıldığı bayi toplantısında, halıda tozlanmayı en aza indirecek yeni bir teknolojinin müjdesi verildi...

Marie ve Pierre Curie evi Haberi

Marie ve Pierre Curie evi

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi satışa sunuldu. Gazete Duvar'da yer alan habere göre; tadilat masraflarıyla fiyatı yaklaşık bir milyon Euro'ya ulaşan evin Polonya hükümeti tarafından satın alınacağı belirtildi. 

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, birkaç hafta önce satışa sunulan evin Polonya devleti tarafından satın alınacağını açıkladı. Morawiecki, Twitter hesabından yaptığı duyuruda, evin Polonya tarihinin bir parçası olduğuna dikkat çekerek, Dışişleri Bakanı ile Paris’teki Polonya Büyükelçiliğini evin satın alınması için gerekli işlemleri gerçekleştirmekle görevlendirdiğini belirtti. 

POLONYA, EVİ MÜZE YAPACAK

Polonya, radyoaktivite üzerine çalışmaların öncüsü olan çiftin adına kır evinde bir müze hayata geçirmeyi amaçlıyor. 1890'a doğru yapılan 120 metrekare büyüklüğündeki ev, Pierre Curie’nin radyoaktiviteye ilişkin çalışmalarıyla Nobel Fizik Ödülü'nü almasından bir sene sonra, 1904 yılında çift...