07 / 05 / 2024

marin yapı şaşkınbakkal projesi

marin yapı şaşkınbakkal projesi

Marin Yapı'nın 2014 yılının sonunda satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da diğeri ise Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Projelerin her ikisi de az konutlu butik projeler olarak tasarlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Emekli promosyonunda ipler koptu! Garanti, Ziraat, Akbank, Yapı Kredi peş peşe açıkladı! Duyanın ağzı resmen açık kaldı

Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonunda ipler koptu. Garanti, Ziraat, Akbank, Yapı Kredi tek tek açıkladı... Duyanın ağzı resmen açık kaldı...

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!

Emekli maaşlarında bu kez resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşı hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı... Hemen siz de bir bakın...

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Trabzon'da izinsiz inşa edilen 160 yapı yıkıldı!

Trabzon'un 13 ilçesinde bu yılın 11 aylık döneminde izinsiz olarak inşa edilen 160 yapı yıkıldı.

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Aytek Dekorasyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

marin yapı şaşkınbakkal projesi Haberi

marin yapı şaşkınbakkal projesi

Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da. Marin Yapı Caddebostan projesi, 1.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Marin Yapı Caddebostan projesi, 6 katlı butik bir proje olarak tasarlandı. Marin Yapı Caddebostan kapsamında 20 daire ve 3 dükkan yer alacak. 


Marin Yapı Caddebostan kapsamında güvenlik, fitness center, şifreli giriş sistemi, her daireye bir adet kapalı otopark, jeneratör, ankastre eşyalı mutfak, klima ve kablosuz internet erişimi bulunuyor. 


Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı diğer projesi ise Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Butik projenin toplam alanı 1.678 metrekare. 


8 kattan oluşan Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında 28 daire ile 4 dükkan bulunuyor. 


Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, güvenlik kameraları, şifreli giriş sistemi, jeneratör, ankastre eşyalı mutfaklar, klima bulunuyor. 



Marin Yapı Caddebostan görselleri: