05 / 05 / 2024

Marina 101 son durum

Marina 101 son durum

TAV İnşaat'ın Dubai'de yapımına devam ettiği Marina 101'de son viraja girildi. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina unvanına sahip proje 2015'te tamamlanacak...

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Ayçiçek yağı fiyatlarında flaş gelişme! A-101, BİM ve ŞOK'tan son dakika

Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Marketlerin indirim yaptığı iddiasının ardından A-101, ŞOK ve BİM marketlerdeki ayçiçek yağı fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

A-101'de Huawei Honor Band 4 akıllı Running bileklik satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok tercih edilen akıllı bilekliler, Huawei Honor Band 4 markası en çok tercih edilen markaların arasında yer alıyor. Peki, A-101'de Huawei Honor Band 4 akıllı bileklik ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mazot ve benzinde indirimin tarihi belli oldu! İşte indirim miktarı sonrası son fiyatlar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 101,38 dolardan işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş Türkiye'de herkesin şikayet ettiği motorin ve benzin fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. Gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt indirimi 11 Nisan'da yapılacak.

Mersin Marina'daki bina ve tesislere yürütmeyi durdurma kararı!

Mersin Marina’ya son bir senede yeni ilave tesisler ve binaların yapılmasına yönelik işletme gerekli izinleri almıştı. Mersin 2'nci İdare Mahkemesi bir süre önce tesislere yönelik ‘yürütmeyi durdurma' kararı aldı...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Marina sektörü kirayı cirodan vermek istiyor!

Son beş yılda marina kapasitesi yüzde 24 büyüdü. Ancak pazardan hizmet alan tekne sayısındaki artış yüzde 5 ile sınırlı kaldı. Fazla kapasitenin sıkıntıya neden olacağına dikkat çeken marina sektörü, ciro üzerinden belirlenecek yüzde oranında kira vermek istiyor.

Marina Ankara'da yüzde 5 peşinatla!

Marina Ankara projesinde 4 bin 550 TL taksitle daire sahibi olunuyor. Marina Ankara kampanyasında son gün 15 Haziran olarak belirlendi. 

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Marina Ankara'da son 32 daire satışta!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyle sınırlı kampanyada son 32 daire satışta. Projede 100 ay vade ve yüzde 0 vade farkı imkanı bulunuyor.

Marina 101 son durum Haberi

Marina 101 son durum


TAV İnşaat'ın Dubai'de yapımına devam ettiği Marina 101'de son viraja girildi. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina unvanına sahip proje 2015'te tamamlanacak.



2009 yılında Dubai'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaatı durdurulan dünyanın en yüksek rezidans projesi Marina 101'de sona yaklaşıldı. Türk inşaat devi TAV'ın imzasını taşıyan projenin yaklaşık yüzde 85'i tamamlandı. 425 metrelik uzunluğuyla dünyada Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilen en yüksek bina olma özelliği taşıyan projede yaşam 2015'in ilk çeyreğinde başlayacak. 


2009 KRİZİ PRO JEYİ VURDU 

Sheffield Holding İş Geliştirme Koordinatörü Patrick El Khoury proje tamamlandığında, Burj Khalifa'dan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikinci en yüksek kulesi olacağını söyledi. Kaba inşaatın yüzde 85'ini tamamladıklarını belirten El Khoury, "Şu an itibarıyla projenin inşaatını tamamlama seviyesine geldik. Gelecek...