15 / 05 / 2024

Marina Ankarateslim tarihi

Marina Ankarateslim tarihi

Marina Ankara iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Daire teslimlerinin Nisan ayı 2018 yılında gerçekleşeceği proje toplam 912 adet daireden oluşuyor.

Bodrum Mirage Marina teslim tarihi!

Toplam 40 adet konuttan meydana gelen Bodrum Mirage Marina projesinde daire fiyatları 895 bin TL’den başlayarak değişiyor. İşte Bodrum Mirage Marina teslim tarihi...

Sinpaş Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde konut fiyatları 330 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara Evleri projesinde 2 bin 518 daire yer alıyor...

Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi!

Keleşoğlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi.

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

Marina Ankara Evleri satış fiyatları!

Marina Ankara Evleri satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Marina Ankara Residence teslim tarihi!

Marina Ankara Residence teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Toplam 2 bin adet dairenin yer aldığı proje 120 bin 533 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Eyüp Akpınar Köyü'nde 200 yıllık tarihi bina yıkıldı!

AKP’li eski müsteşar İbrahim Topaloğlu, marina, otel ve yaşam alanı yapmak için 9 bin 500 liraya kiraladığı arsayı madene çevirip kömür çıkarmaya başladı. Üstelik, arazideki 200 yıllık tarihi binayı da yıktı

200 yıllık tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu binası yıkıldı!

200 yıl önce Fransızlar tarafından inşa edilen tarihi Akpınar Tahlisiye İstasyonu ve 7 dönümlük arazi marina, otel ve yaşam alanı yapılması için İbrahim Topaloğlu’na kiralandıktan sonra bu binalar yıkıldı.

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi!

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

West Wall Marina Vilları Beylikdüzü teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen West Wall Marina'da 7 farklı tipte villa seçeneği sunuluyor. İşte West Wall Marina Vilları Beylikdüzü teslim tarihi...

Epique Island Bodrum teslim tarihi!

Mimarisini SAOTA'nın üstlendiği proje içerisinde villa, marina, butik otel yer alıyor. Projede 75 adet villa bulunuyor. Epique Island Bodrum teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Bodrum Güllük Marina açılış tarihi belli oldu!

Egesu Marina tarafından 60 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Güllük Marina'nın 15 Ekim'de hizmete açılması planlanıyor..

Mirage Marina Bodrum teslim tarihi!

40 blok şeklinde meydana gelen projede dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. Mirage Marina Bodrum teslim tarihi olarak 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlandı.

Marina Ankarateslim tarihi Haberi

Marina Ankarateslim tarihi

Marina Ankara projesinde sahil boyu yürüyüş, sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları,şelaleler, spor alanları, bisiklet yolları, tropik ada, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Marina Ankara projesinde daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde inşa ediliyor.


Marina Ankara projesinde toplam 912 adet daire bulunuyor. Lansmanının 2 Nisan Perşembe gününde yapılacağı projede bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim, lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Marina Ankara projesinde ödeme planını kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vadelendiriliyor. Projede daire fiyatlarına göre daireler 281 bin 400 TL'den indirimli fiyatı 221 bin 850 TL'ye düşüyor.


Marina Ankara iletişim!

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay...