04 / 05 / 2024

Marina Port projeleri

Marina Port projeleri

Adana Genç işadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir ve Seyhan Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, her iki ilçede yapılan kentsel dönüşümler hakkında belediye başkanlarından bilgi aldı.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

Sinpaş'tan Altınoran ve Marina Ankara projeleri için kampanya!

Sinpaş konut alıcılarına 5 yıl için yüzde 0,40 vade farkı, 10 yıl için yüzde 0,70 vade farkı oranı sunuyor.

Adana Marina Port projesini kente kazandırmalıyız!

Adana'nın önemli iş adamlarından olan ve özellikle STKlar özelinde aktif bir isim olan Tamer Gülcan ile hem inşaat sektörünü hem de genel ekonomik göstergeleri anlattı...

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla'da 329 bin TL’ den başlayan fiyatlarla!

5 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplamda 184 daire yer alıyor. Özdemir Grup imzasıyla yükselen Port Life Tuzla projesi Tuzla Marina'nın yanında yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 2+1 daireler 329 bin TL’den başlıyor!

Özdemir Grup tarafından hayata geçirilen Port Life Tuzla konum olarak Tuzla Marina'nın yanında inşa ediliyor. 3 bloklu 5 katlı bloklar halinde yükselen projede toplamda 184 daire yer alıyor.

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında yükselen Port Life Tuzla projesinde 2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor. Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Beykoz Marina projesinin görselleri!

Beykoz Belediye'nin projeleri arasında yer alan Beykoz Marina projesinin arka tarafında butik otel ve alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, açık oturum alanları, otopark yer alıyor. İşte projenin görselleri....

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Marina Port projeleri Haberi

Marina Port projeleri

Başkanlara da AGİAD'ın Marina Port Projesini anlattı. AGİAD yöneticileri ayrıntılarıyla görüşlerine sundukları Marina Port projesiyle ilgili olarak, Başkanlardan destek talebinde bulundu. 

Adana Genç işadamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı, ardından da Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. AGİAD yöneticileri Belediye Başkanlarıyla Adana, Yüreğir ve Seyhan'la ilgili, ağırlığını; ekonomik gelişmelerin ve kentsel dönüşüm çalışmalarının teşkil ettiği konularda sohbet etti. Mahmut Gelikcan ve Zeydan Karalar'dan hizmetleri konusunda bilgi alan AGİAD yöneticileri, daha sonra tamamlandığında Seyhan Baraj Gölü'nün güzelliğini doğal yapısına zarar vermeden zenginleştirecek, kentin sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunacak Adana Marina Port projesi hakkında Başkanlara bilgi verdi. 

Adana Genç iş adamları Derneği Başkanı Sefa Noyaner, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada Marina Port...