05 / 05 / 2024

Marina projeleri

Marina projeleri

Marinalarla ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mı?" diye sordu...

2006 yılında İstanbul'un en büyük marinası Zeytinburnu'na!

2006 yılında İstanbul'un üçüncü marinası Zeytinburnu'na yapılacakmış. Kazlıçeşme'de yapılacak bin 500 kapasiteli marina 325 bin 736 metrekare dolgu alanı ile İstanbul'un en büyük marinası olacakmış.

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Ankara’nın tercihi Sinpaş projeleri!

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara projeleri Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında yer aldı.

Beykoz Marina projesinin görselleri!

Beykoz Belediye'nin projeleri arasında yer alan Beykoz Marina projesinin arka tarafında butik otel ve alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, açık oturum alanları, otopark yer alıyor. İşte projenin görselleri....

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina'nın otel ve akvaryumu 2016'da açılacak!

1 milyar liralık yatırım bedeliyle Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. 29 Mayıs’ta açılacak eğlence merkezini yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te hizmette!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak

İstanbul'a 10 yeni gemi ve yeni iskeleler geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre; şehir dışına iskeleler kurulacak ve yük taşımacılığı buradan yapılacak. Haliç'e yüzer iskeleler, Karaköy iskelesi, Adalar sahil düzenlemeleri ve marina projeleri 2019'a kadar tamamlanacak.

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

İzmir'de yeni marina projeleri körfeze zarar verecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, irkaç gün önce onaylanan İzmir'e yeni marina projelerine de tepki göstererek, körfeze zarar verileceğini dile getirdi.Merkezi idarelerin yerel yönetimi dinlemesi gerektiğini söyledi..

İzmir Marina projeleri kuruldan geçti!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmir iç körfezde yapılmasını öngördüğü Karşıyaka ve Bayraklı yat limanlarından, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin yer seçiminin hatalı olduğu itirazlarına karşın geri adım atmadı.

Van Gölü'ne marina yapılıyor!

Van Gölü'ne kıyı ilçelerden Edremit'e, 60 teknenin kullanabileceği Marina Yat Limanı yapım çalışmalarına başlandı

Marmaris'te marina inşası başvurusu tepki topladı!

Marmaris'in Hisarönü köyünde özel bir şirketin 600 yat kapasiteli bir marina inşası için başvuru yapmasına, çevreciler ve bazı köylüler tepki gösterdi

Marina projeleri Haberi

Marina projeleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, marinalarla ilgili çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

1- 2018 yılında marinaların doluluk oranları yüzde kaçtır? 2018 yılında yapılan marina var mıdır? 2019-2020 yıllarında yapılması planlanan marina var mıdır? Bunlar nerelere yapılmak istenmektedir, projelerinin bitirilme tarigleri nelerdir, ne kadara mal olması planlanmaktadır?

2- Atıl durumda olan marinaların sayısı kaçtır?