02 / 05 / 2024

Marjinal Porter Novell

Marjinal Porter Novell

Sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, iletişim ajansı olarak Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Altın piyasasında neler olacak? Dört gözle beklenen yorum geldi!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalindeki gelişmeler, belirsizliği artırdığı için altına olan güvenli liman talebi, yüksek nominal getirilere ve marjinal olarak dolara göre daha ağır bastı.

Jack Dorsey'in kripto para tutkusu durmuyor!

Jack Dorsey, kripto paralara olan tutkunluğuyla dikkat çekiyor. Dorsey, Twitter'daki işinden sonra odaklanacağı kripto para kariyeriyle son derece "marjinal" bir milyarder olarak ismini duyuruyor. 

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Marjinal Enerji Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Enerji Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Külekci, Oleksandr Mıelıentıev ve Olga Semerenko ortaklığında kuruldu.

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marjinal Suit Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zümrüt Kurtulmuş tarafından kuruldu.

REIDIN'in PR ajansı Marjinal Porter Novelli oldu!

Sektörel profesyonellerin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, iletişim ajansı olarak Marjinal Porter Novelli'yi seçti.

Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmedi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 8'de, gecelik marjinal fonlama oranını yüzde 8,50'de ve gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 7,25'te sabit tuttu.

Emlak GYO'nun hisseleri öneriliyor!

FED faiz artışına gitmezken, TCMB ise marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi. Bu ortamda BİST-30'da değişiklik olmazken, en çok önerilen hisseler, Emlak GYO, Halkbank ve Garanti oldu.

Merkez Bankası'nın faiz indirmesine piyasa ne dedi?

Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı. Banka beklentiler dahilinde marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi ve yüzde 8.25’e çekti. Banka politika faizini ise yüzde 7.25’te sabit bıraktı.

Merkez Bankası'ndan yeni faiz indirimi!

Para Politikası Kurulu açıklamasında: "Marjinal fonlama oranı yüzde 8,50'den yüzde 8,25'e indirilmiş, Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 7,25 ve bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 7,5 düzeyinde sabit tutulmuştur" denildi.

Merkez Bankası yine faiz indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, gecelik marjinal fonlama oranını (faiz koridorunun üst bandı) yüzde 8,75'ten yüzde 8,50'ye indirdi.

Emlakjet'in iletişimi Marjinal Porter Novelli'ye emanet!

iLab Holding’in Mayıs 2014’te satın aldığı Emlakjet, bundan böyle iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Marjinal Porter Novell Haberi

Marjinal Porter Novell

REIDIN, gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı ve derinlikli analitik bilgiler sunuyor. Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeleri ve yüzde 90'dan fazla doğruluk payı sunan güçlü veri setleriyle gayrimenkul sektöründe güvenilirliğini kanıtlamış bir şirket olarak faaliyetlerini sürdüren REIDIN, kullanıcılarına kapsamlı ve detaylı bilgi, analiz ve araştırmalar sunuyor. 


REIDIN, çok yönlü iletişim için Marjinal Porter Novelli'yi seçti. REIDIN'in kullanıcıları arasında gayrimenkul geliştiricileri, bankalar, mortgage ve sigorta şirketleri, emlak acenteleri, değerleme şirketleri, danışmanlık şirketleri, perakende şirketleri ve devlet kurumları...