05 / 05 / 2024

Marka projeler kentleri değiştiriyor

Marka projeler kentleri değiştiriyor

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Beyoğlu Marka Projeler ile MIPIM 2018’de!

Beyoğlu’nun marka projelerini uluslararası yatırımcılara tanıtmak için Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2018’deki yerini alıyor.

Mega projeler Antalya'yı uçuracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek projelerin startını verdi. Projeler Antalya’nın marka değerini arttıracak.

Mono İnşaat stok arsalarında yeni projeler inşa edecek!

İnşaat sektöründe faaliyetlerini devam ettiren Mono İnşaat ve Mimarlık, Reef markasını yarattı .Bu marka ile Bodrum’da üç proje yapan şirket stok arsalarında yeni projeler üretecek.

Konut satışları ilk 5 ayda arttı!

Alışılagelmiş konut ve ofis anlayışını baştan sona değiştiren marka projeler, yarattığı "yaşam konsepti" algısıyla bir mekândan çok daha fazlasını sunuyor.

Çanakkale marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor!

Turizm, tarım ve sanayi alanında şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin, "Kentin marka kent olması için sürekli yeni projeler üreterek, bunları hayata geçiriyoruz" dedi.

Erdek'i marka yapacak projeler için düğmeye basıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Marmara'nın incisi Erdek'i marka yapacak proje ve çalışmalar için düğmeye bastı. Uğur bu kapsamda ilk ziyaretini gerçekleştirdi...

Emlak uzmanları kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Vedat Aşçı: Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Etiler'de 50 yıllık Belediye Sitesi'nin kentsel dönüşümünde sona yaklaşıldı. Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Türkiye'ye marka projeler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Fuzul Yapı Vadi Yaka lansmanı 15 Eylül'de!

Başakşehir'e marka projeler kazandıran Fuzul Yapı şimdi de yeni bir projeye imza atıyor. Fuzul Grup yönetim kurulu ev sahipliğinde yapılacak lansman toplantısı 15 Eylül Salı Günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek.

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ve yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Isısan yeni bir marka yaratmayı hedefliyor!

Firma, son dönemde artan anahtar teslimi projeler nedeniyle 'Isısan Engineering' adıyla yeni bir marka yaratma hedefinde.

Marka projeler kentleri değiştiriyor Haberi

Marka projeler kentleri değiştiriyor

Türkiye ekonomisinin önde gelen sektörlerinden olan inşaat, özellikle son otuz yıllık zaman zarfından pek çok önemli gelişmeye sahne oldu. Yaşanan olumlu gelişmelerle ülkemizi global arenada temsil eden firma sayısı artarken, devreye alman kentsel dönüşüm hareketiyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanında, prestijli marka projeler yükselmeye başladı. 


Saygın uluslararası inşaat dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırlamış olduğu "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2003 yılında 8 firma yer almıştı. Bu sayı, 2014 yılında 42'ye yükseldi. Bu sıralama, Türkiye'nin inşaat alanında ne denli önemli bir konuma yükseldiğinin açık bir göstergesi. Bu noktada sektör uzmanları ve paydaşlar; 2000'li yılları inşaat sektörü için tam bir milat olarak nitelendiriyor. Acı kayıplara neden olan 17 Ağustos depreminin ardından yerleşen "kaliteli, can güvenliğini koruyan yapı" bilinci, devreye...