16 / 06 / 2024

Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu

Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu

Türkiye 'nin dünyanın 15 'inci büyük ekonomisi olduğunu belirten Kurtulmuş, Türkiye'nin ekonomik olarak gelişmesinin bütün dünyada bir çekim ve cazibe merkezi haline gelmesini sağladığını kaydetti.

Hükümetin kentsel dönüşüm planı hazır! Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı!

Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı. Dirençli Şehirler ismi verilen yeni strateji kapsamında depremin dışında küresel iklim değişikliğiyle giderek artan su stresi, sel, tarımsal kuraklık gibi afet ve etkilere karşı da kırılganlık azaltılmış olacak.

RAMS Türkiye'nin 4 projesi depreme dayanıklılıkta tam not aldı!

RAMS Türkiye, İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hayata geçirdiği projelerde deprem güvenliğini ön planda tutarak; dirençli şehirler inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü?

Yarının dünyasında öne çıkan kavramların başında sürdürülebilir şehirler inşa edilmeye başlıyor. Peki, teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü? İşte detaylar...

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

BİM'de 55 inch televizyon 5 bin 299 TL, 43 inch'i de var!

BİM marketin her hafta yenilenen aktüel ürünleri tüm müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de bu hafta Woon marka 55 Inç Smart Dual TV 5,299 TL'den satışa sunuluyor. İşte BİM aktüel ürünler listesinin tamamı...

Marka End İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Marka End İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu.

25 marka, 2021'in sonuna kadar 890 mağaza açacak!

Hazır giyimden mobilyaya, ev ürünlerinden teknolojiye farklı sektörleri barındıran perakende sektöründe Kovid-19 salgını taşları yerlerinden oynattı. Ancak yeni yatırımlar hız kesmiyor. 25 Marka 2021 yılının sonuna kadar 890 mağaza açacak. 

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bk Marka Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Reklam Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kızılkaya tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Turyap 35 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası icradan satışa sunuluyor. Ünlü marka için belirlenen bedel 35 milyon TL.

Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu Haberi

Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'yi daha çok üreten, daha kaliteli üreten dünya pazarlarında rekabet edebilen, yüksek teknoloji üreten ve istihdamı sağlayan bir Türkiye haline getirmeye mecburuz" dedi.


Kurtulmuş, Ommer Otel'de düzenlenen "Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu"nda yaptığı konuşmada, bugüne kadar 79 ilde ekonominin çözüm ortaklarını bir araya getirmek için bu forumu düzenlediklerini, forumun sivil, katılımcı ve demokratik bir etkinlik olduğunu söyledi.


Türkiye'nin dünyanın 15'inci büyük ekonomisi olduğunu belirten Kurtulmuş, Türkiye'nin ekonomik olarak gelişmesinin bütün dünyada bir çekim ve cazibe merkezi haline gelmesini sağladığını kaydetti.


 Son 10 yılda makro ekonomik dengelerde başarılı olunduğuna dikkati çeken Kurtulmuş, "Bu çok önemli bir gelişme. Ancak dünyadaki gelişmeler bize şunu öğretiyorki sadece  makro ekonomik dengelerin başarılı olması bir ülkenin ekonomik istikrarın kalıcı olması...