11 / 05 / 2024

market broşürü

market broşürü

İki buçuk yıl süren pandemi ve ardından gelen ağır ekonomik koşullar nedeniyle zincir marketlerin indirim kataloglarıyla yatıp kalkan tüketicide yeni bir korku gelişti. İndirim kaçırma korkusu olarak nitelendirilebilecek bu korku, fiyatı düştüğünde alamayıp daha sonra yüksek fiyat ödemeyi anlatıyor.

Tapuda yeni dönem başlıyor! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? 10 soru ve cevapta merak edilen detaylar...

Gelir İdaresi Başkanlığı, konut alım ve satımında vergilendirmenin nasıl yapıldığı ile ilgiliolarak bir broşür hazırladı. Bu kapsamda yanlış beyanda bulunanlar yüksek cezalarla karşı karşıya kalabiliyor. 

Bizim Toptan Market'te hemen al kaçırma fırsatı! 4 litre Bizim sıvı yağı 169,90 TL, Omo 10 kg toz deterjanı 349,50 TL!

Bizim Toptan Market'te 'hemen al kaçırma' fırsatı kapsamında yiyecekten temizliğe bir çok üründe büyük indirimler başladı. İşte 18-20 Nisan 2024 Bizim Toptan Market indirimli ürünler listesi...

A101'den 25 Ocak 2024 indirimli kataloğu! A101'e çekme karavan geliyor...

A101 aldın aldın katalog listelerini yayınlandığı açıkladı. A101 kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel A101 broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. 

A101'de Singer dikiş makinesi 4.799 TL'ye, Seramik tabanlı ütü 749 TL'ye satılacak!

A101'in 5 ekim 2023 tarihli aktüel broşürü yayımlandı. Her hafta A101 tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğundaki tüm ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 5 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Metro online indirimlerini peş peşe açıkladı: Ayçiçek yağı 62 TL'ye, 30'lu yumurta 89 TL'ye, Ariel toz deterjan 209 TL..

Metro market kampanyalı ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri dikkat çekti. İşte detaylar...

ŞOK’ta 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirimli ürünlerin 1 Ağustos’a kadar satışta olacağını duyurdu. Bu doğrultuda, 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü. İşte 31 Temmuz Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Fairy bulaşık deterjanı 87 TL’ye, Alo çamaşır deterjanı 200 TL’ye, çamaşır suyu 20 TL’ye düştü!

İndirimli alışveriş yapmak isteyenler, ŞOK’un hangi ürünlere indirim uyguladığını merak ederken, ŞOK Market indirimli ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, 14 Haziran Çarşamba gününe özel, Fairy bulaşık deterjanı 87 TL’ye, Alo çamaşır deterjanı 200 TL’ye, çamaşır suyu 20 TL’ye düşecek.

Migros'ta Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası!

Migros Market Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası başladı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

Bingo, Ace, Domestos ve Just Green bitkisel çamaşır suyuna yüzde 25 indirim! 1 litresi 14 TL'ye düştü!

Migros Market çamaşır suyu deterjan çeşitlerine yüzde 25 indirim yaptı. İndirim kapsamına 11 adet ürün dahil edildi. İşte detaylar...

Garanti BBWA resmen hızır gibi yetişti! Bonus Kart müşterilerinin hesabına tek tek para yatacak!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel büyük bir kampanya başlattı. Market sektörüne özel düzenlenen kampanya büyük ilgi gördü. Banka, kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL bonus hediye edileceğini paylaştı.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Migros'ta çamaşır suyu 15, 8'li tuvalet kağıdı 39, beyaz peynir 49 TL! Dev indirim başladı! 15 Mart 2023 fiyat listesi..

Migros Market, indirimli ürünlerini peş peşe açıklıyor. Migros'ta çamaşır suyu 15, 8'li tuvalet kağıdı 39, beyaz peynir 49 TL! Dev indirim başladı! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

market broşürü Haberi

market broşürü

Tüketici Birliği Federasyonu'nun (TBF) Ağustos 2022 tarihli kamuoyu araştırmasına göre tüketici alışverişten önce adeta fahri müfettişler gibi market market gezip fiyat karşılaştırması yapıyor. İndirimli bir ürün gördüğünde daha önce aldığı markadan kolaylıkla vazgeçiyor. İhtiyacı olmasa bile bir ürün indirime girmişse satın alma yoluna gidiyor, olur da alamazsa "indirim kaçırma" korkusu yaşıyor.

TBF'nin yaptığı "Ucuzun peşinde Ağustos 2022" araştırmasına göre alıveriş yapmadan ve satın alma kararı vermeden önce birden fazla market dolaşanların oranı yüzde 60. Araştırmaya katılan tüketicilerin yüzde 70.9'u indirimleri takip ederek tasarruf edebileceklerine inanıyor. Yüzde 57.5'i ise alışveriş yaparken ürünlerin en ucuzunu bulabilmek için çaba sarf ediyor. Tasarruf sağlamak ve indirimli fiyatlardan yararlanmak için sıklıkla birden fazla marketten alışveriş edenlerin oranı ise 59.8.

Araştırmaya göre tüketicilerin yüzde 74.1'i...