04 / 05 / 2024

Market place

Market place

Kesinlikle satılır.. Satmak için önce Internet pazarını doğru okumak ve ona gore satış yöntemi belirlemek gerekir. İnternet üzerinde, İster Katar’da, ister Kuveyt’te , İster İspanya’da, isterse Irak’ta olsun her şirket her şirkete aynı mesafededir

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Savaş Gündüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

Ant Yapı Londra 20-22 Eaton Place için start aldı!

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Metro Market yılbaşında açık mı?

Metro Market, hafta içi her gün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Market yılbaşında açık mı? Metro Market yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Market 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tuzla Çınarlı Bahçe Market'in değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Merkez Mahallesi'nde yer alan Çınarlı Bahçe Market'in değerleme raporunu yayınladı.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Dobby’s Burger Place’in yeni şubesi 42 Shops’ta!

2014 yılında ilk kez Kadıköy’de açılan yüzde 100 yerli fastfood markası Dobby’s Burger Place, yeni şubesini 42 Shops’ta açıyor.

Market place Haberi

Market place

 Şirketlerin satış başarısı bundan sonra interneti doğru kullanması ile ilişkilidir. Bu nedenle satış stratejinizi ve reklam bütçenizi Internete gore düzenlemeniz gerekir.  İngilizler internetin satış gücünü keşfettiği için  İngiltere’de internet raklamcılığına ayrılan bütçe, TV reklamına ayrılan bütçeden daha fazladır. 


Internet doğru kullanırsanız, ucuz, hızlı, pratik, mekandan bağımsız  alıcı ve satıcıyı buluşturan bir Pazar yeridir. Arap ülkelerindeki yaklaşık 78 milyon olan internet kullanıcısına birkaç tıkla ulaşmanız mümkünmdür. Ekim ayının ilk haftasında Dubai’de yapılan “City Space” fuarına Türkiye’den birçok konut üreticisi şirket katılıp değişik sanatçılarla show yaptılar. Birkaç günlük fuar sırasında ayrılan bütçe çok ciddir. Fuar şüphesizki satışta en önemli etkinliktir. Projelerinizi fuarla görücüye çıkartırsınız, marka değeri artar vs nin dışında fuarda tanışabileceğiniz alıcı sayısı en fazla birkaç düzinedir. Arap dünyasındaki geri kalan...